Karairem001 Harika178 ilk değerim 135 di ve suan çok şükür bin şükür 6.5 aulik hamileyim kuzum kafana takma
Harika178 Sevensevilen 2 gün sonra gidiyorum ozaman kan vermeye cok teşekkür ederim icimi rahatlattınız vallahi ♥️
Harika178 hepoyleolurzaten ilk hamilelğimde de 6578 di değerim 5+4 günken vermiştim şuan 4+4 inşallah iyi gider herşey ♥️
hepoyleolurzaten Harika178 İnşallah 🙏🏻 Siz yüreğinizi ferah tutun, geç döllenme olmuşta olabilir 🤗 ben 33le öğrendim bir sonraki değerim 142ydi.
Harika178 hepoyleolurzaten inşallah öyledir ozaman ben bayram sabahı gidim ozaman kan testi verip kontrole 😪
Hbpxhbpx Harika178 aynısını bende yaşadım . Gittiğimde değerim 500 dü . Değerin çok düşük dediler . 2 gün sonra bu testi tekrarlattık 1700 e çıkmıştı . Şimdi 17 haftalık hamileyim . Hiç merak etmeyin değeriniz 1-2 gün içinde yükselecektir 🥰🥰
Harika178 Hbpxhbpx cok teşekkür ederim dualarınız bebimle olsun sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ♥️
Habus Harika178 ben de ilk öğrendiğimde 229 du, şu an 25 haftalık olduk bile değeriniz gayet normal yani. Değer değil artış önemli bu kanı verdiğinizden 2 gün sonra tekrar kan verip artışı gözlemleyin eğer 2 katı artmışsa sağlıklıdır inşallah 🙏
NigarH Harika178 ben oyrendigimde deyerim 86 tiydi. 2 gun sonra 189 oldu. 4 gun sonra 1000. Bence hic az falan digil deyerin. Normal
Harika178 Runevrem gerçekten cok sevindim öğrenince ağladım üzüldüm de şimdi cok sevindim ilk hamileliğimde de kanım cok yüksekti düşük yapmıştım 🥹
Elisallp Harika178 Harika178 hiç kafana takma benimde öyle çıkmıştı 249 çıkmıştı benimki de şuan 32 haftaligiz
Runevrem Harika178 bana dış gebelik değerin çok düşük bile dediler beslenmeme su içmeye çok dikkat ettim birde bol dua allah kimseye yaşatmasın , aratmasında