Ceycey22 Ah bu isim konusu.. bi türlü seçemiyoruz 😅 Cenk veya Bora hoşumuza gidiyor ama net birşey yok sizce hangisi? Başka önerilere de açığım 😘
Ebruu91 Ceycey22 sanırım biz Uraz Ege koyacağız çünkü eşimde bende istediğimiz iaimden vazgeçemiyoruz 😄
Ceycey22 Edau9 evet güzel hepsi Ege eltimin çocuğumun adı 😊 bende şey oluyor ya normal de çok beğendiğim isimleri bebeğime koymak istemiyorum 😂
Nurgul29 Dün cinsiyetini öğrendik bizimde erkek bebeğimiz olucak ilk evladım daha ortada yokken biz karar verdik erkek olursa diye şimdi Allah nasip etti 13 +1 haftalık olduk ve Oğuz Kağan koyucaz
Edau9 Ceycey22 haha bu arada kaçıncı haftada kesin erkek olduğunu öğrendiniz bizim doktor baya bir baktı göremedi göstermiyor ama sanki erkek dedi 14+3 🙈
Kaahvelii Ceycey22 nedense bende öyleydim her iki gebelikte 😄 şimdi yine oğlum oluyor isim beğenemiyorum 😄
Ceycey22 Edau9 ben 14. Haftada gittiğimde şimdi söylemek istemiyorum dedi 16. Da direk erkek dedi yani ihtimal vs vermedi 😊 değişmedide zaten ❤️
sedaboz_ Bizde hala Göktürk ve Pars arasında kararsızız🥹 Ama öyle cenk berk berkecan tarzı isimler hiç hoşuma gitmiyo artık koyulmuyoda😊
Ceycey22 sedaboz_ ben 2 isim sevmiyorum evet Cenk Berk bence de çirkin ama ikisi de tek başına bence güzel 😂
Ceycey22 sedaboz_ bide zaten koyulmayan isim istiyorum ben bazı isimler çok sık duyuyorum mesela güzel olsada koymak istemiyorum onları
mimar_anne Bende 14 haftalığım erkek bebeğim yeni öğrendik bizde ben evlenmeden önce bile Aybars koyucam oğlum olursa diyordum inşallah sağlıkla gelsin 🥰