180720 Eren_umay2 foliwell kullanıyorum bende bayadır kullanıyorum sat’a göre 6+6 keseye göre 5+4 hamileyim 😌
Jeixjd Eren_umay2 folibol yuksek dozluymus canım doktorum bende hemen kesti bebeğe aşırı folik asit yüklüyorsun oda arar dedi bende hamile kalmadan önce başlamıştım şimdi farklı bisy verdi onu kullanma dedi
muallimehanimmom5 Byrvo merhaba doktorum elenatal2 önerdi başlayacağım ne kadar su an fiyatı büyük kapsül şeklinde mi
Byrvo muallimehanimmom5 110 tl olması lazım bayramın birinci günü zam geldi kac oldu bilmiyorum yumuşak kapsül biraz büyük ama rahatsız edici tadı ve kokusu yok rahatlıkla içiliyor 😊
iremst muallimehanimmom5 ben kullanıyorum şuan. 100e aldım 1 ay oldu. 30 tablet. ama ben gün aşırı kullanıyorum 1,5 2 ay yetiyor
Ozgeelaa Gebelik öncesi folbiol 4. Hafta öğrenip keseyi görmeye gittiğimde doktorum imom omega yazdı özel ilaç
Eren_umay2 Aysunnn1907__ bence olmaz ilk gebeliğimde bende 5 haftalıkken kullanmıştım ben gebelik düşündüğüm için doktora gittim ilki kimyasal olduğu için nasıl yol izleyim diye