Eldgrn _prenses_annesi ben şimdi kendi doktoruma geldim özelde grev yok burda İstanbul Gültepe avicenna Hastanesi doktoru bekliyorum
Eldgrn _prenses_annesi her yerde aynı değil herhalde canım gecen grevde de burası grevde değildi zaten
_prenses_annesi Eldgrn Bilmiyorum. Ya. Saçma sapan iş yapıyorlar. Egerki yarın açılmazsa ayın 13 üne kadar Kapalıymış. O zmaan kadar doğururum
_prenses_annesi gulnihal__ gulnihal__ hazırlandım. Evden çıktım. Beni arıyor. Grevdeyız dıyor Ya gelde sinirlenme. Ve evimde. Hastaneye 1,5 2 saat ya
Sleepless_Mother _prenses_annesi o kadar zordayım ki iyiki de grevde degil dişimin agrisna sabahı zor ettim perişanım😭
Merve43 _prenses_annesi acil vakalar tabiki de müdahalesi de yapılıyor ameliyatı da yatisi da. Bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz iste
Eldgrn _prenses_annesi valla Allah yardımcın olsun canım zor valla bizim daha dogumumuza var belki ama sizler ha doğurdunuz ha doguracaksınız valla alllah yardımcınız olsun
Aysekalkan _prenses_annesi aciller açık tatalim kendi Dr oraya çağıra bilirler plikinik kapalı galiba kesin degil
_prenses_annesi Sleepless_Mother şuan sadece zor durumda. Olanlar biziz. Salak saçma. Piskopatlar yuzunden.
Melek1996 Bende şimdi devlet hastanesiinden geldim grevdeler bugünden itibaren yarın da açık değiller dokuz günlük bayram tatili de girdi insan ne yapacak acaba
_prenses_annesi Melek1996 Evet. Bide 9 gün tatilleri. Var. Bari yarın açsalar. En azından bu kadar sıtrerlenmeyız zaten 1 aydır doktora gıdemıyoruz o bir ay ıcınde. Insanın aklına herşey gelıyor. Rısklısınde zaten İyice Bokunu çıkardılar.