Kızlar dün bisey yaşadım annemi sağlık ocağına götürdüm diyetisyene sıra alırken ordaki bir hemşire hamilemisin dedi evet dedim hangi doktor falan deyince özel hastanede şu doktor dedim başladı kadın saydırmaya paranızın suyumu çıktı bide benim kan pihtilasmam var öncesinde 2 kürtaj oldum ameliyatta kanin durmazsa ne olacak özel hastanede kan deposumu var bebek erken doğdu kuvetmi var benim psikolojim alt üst oldu kötü anne muamelesine soktu beni hareket et 2 saat yürü falan evde hareketiyim zaten akşamda eşimle yürüyoruz dedim ev işi yapacağız diye bebeğinde yoruyorsunuz kül hakkına giriyorsunuz falan filan sinirlendim ben biraz sert çıktım sonra kusura bakmayın bebeğim için en iyisi düşünürüm ben dedim devlette gidince yüzümüze bakmıyorlar sıra yok buluyorsun gidiyorsun raporlu diyorlar ben 2 kayıp yaşamışım her hafta görmek istiyorum buda sadece özelde var ve doktorumdan memnunum dedim tamam söyledikleri haklı belki ama üslup sıfır sonra kadın dediki senin yerinde olmak işin neler yapmazdım dedi onada üzüldüm çocuğu yok sanırsam sormadimda ama benim psikolojim bozuldu pıhtı atarsa falan dedi kan pihlilasmasi olup sorun yaşayan varmı şuan 27 haftaligim bir sorunum yok ama taktım