Selma30 8 haftalığım arkadaşlar kese geçen hafta biraz küçük bebeğin kalp atışları gelişimi iyi dedi pazartesi yine gidicem bu arada bir haftadır kahverengi akıntım geliyor
Esmalpaslan66 Selma30 Canım kahverengi akıntı gelmesi normal değil canım inşAllah bi sorun çıkmaz Rabbim yardım etsin
Nesrin Selma30 banada kesen küçük demişlerdi korkutmuslardı basta ama geç döllenme dediler şimdi 9 haftalığım çok sükür bi sıkıntı yok onu kafana takma son adete göre geç döllenme olabiliyor
gozdeyagci Selma30 kahverengide sıkıntı yok leke gibiyse tabi adet kanaması gibi olmaması gerekiyor. Ama açık renkli kan ise acile hiç bekleme
Momtobe Bendede olmuştu bebeğimin kalp atışını 9. Haftada dinledik hatta korkma bildiğim kadarıyla kırmızı kan gibi olursa kötü yinede doktoruna danışman en doğrusu
pinarqi Momtobe 8. Haftalık hamileyim yarın kese içinde bebek olup olmadığı belli olucak kalp atışını 9. Haftaya kadar beklemeli miyim?
Annelik Benimde öyleydi 2aylıktım kese küçük dendi gec döllenmeden dolayı oyle korkma Allah'ın izniyle bişey çıkmaz
Ecrinbzkrt pinarqi dun gıttım doktora kesem daha once gorunmustu fakat beklıyelım bebegı gorup gormucemızı dedı dun gıttıgımde kesemin içi bos😭 ve olsaydı 7haftalıktı canım cok uzucu rabbım inş sana bu duyguyu degıl bebegının var oldugu duyguyu yasatır
pinarqi Yavuzum1202 şuan kese var 8. Haftadayım bebek oluşuyor dedi sadece yarın belli olucak bebek oluştumu oluşmadımı ..
pinarqi Ecrinbzkrt herşeyin hayırlısı hiç üzülme kendini toparla tekrar denersiniz bende kendimi öyle motive ediyorum Veren Rabbim vardır bir hayır 🙏🏾
Yavuzum1202 pinarqi oluşur canım benimde doktor kese 7 haftalık dedi 10 gün bekledim gittim bebek yeni oluşmuş bebek 6+4 günlük yanı olmusmjs dedi bebeğe göre gidicez dedi
Esramtr Bende geçen hafta 7+5 di kese göründü bebek göründü ama kalp atısı duyulmadı bebek içinde 6+2 günlük olduğunu söyledi doktor alalım dedi ama ben 1 hafta daha bekledim bugün gidiyorum umarım güzel haberleri yazarım size
Sev5834 7 haftaya kadar kese büyüdü bu gün 8 haftam doldu ama kese geçen haftadaki boyutda buyumemis kürtaj dediler ne yapicam bilmiyorum bilgisi olan varmı kalp atışında duymadık ben 1 kaçta daha bekliycem dedim kese büyümeye devam ederimi