aysenurr_demirkiran57 Cidden anlam veremiyorum çok iğrenç kokuyor mutfakta maskeyle iş yapıyorum. Ama kime koklattiysam kokmuyor diyor. Yaşayanlar varmı benim gibi?
Srkya aysenurr_demirkiran57 ilk hamileliğimde yaşadım buzdolabı ve banyo bana çok kötü kokardı ne yöntemler denemiştim 😂😂 defalarca içini boşaltıp temizlemiştim
EmineDefneGokce aysenurr_demirkiran57 buzdolabım her zaman tertemizdir . Ama hamileliği öğrendiğimden beri bana da kokuyor 😂 diyorum ki gelin koklayın annem diyor kokmuyor ama bana kokuyor . Hassasiyetlik işte geçer inşallah
Vicibici aysenurr_demirkiran57 İlk zamanlar bende çok tuhaf kokular alıyordum. Odamdaki ebeveyn banyosu acayip kokuyordu gece odamızda yatamıyordum 😂 şu an gitti bütün kokular
Abcd12 aysenurr_demirkiran57 evet benimde öyle bir gün hepsini çıkardım yıkadım ama yok dolabın kapağını açınca sanki içinde fare olmuş gibi kokuyo ama eşim de kokmuyo diyi😂
dilann22 Bana hem ev hem dolap kokuyor ve evi yeni aldık evden soğudum kiradayken daha mutluydum. Napıcam bilmiyorum evde burnumu kapatarak geziyorum yemek zaten hiç yapmıyorum 😢😢😢
minismom aysenurr_demirkiran57 banada dolap mutfak banyo ewimdeki su bile kokuo ogure ogure dus alıorum sen dusun 🤣🤣 yemek stn ypamıorm kendi yaptgım yemegi yiyemiorum anneme gidiorum her gun orda yiyorum mecbur aksamları yine ewe geliorum
annesinin_beybisi aysenurr_demirkiran57 hamilelikten dolayı kokuyor iyi yine maskeyle mutfağa girebiliyorsan . ben 4 ay mutfağın kapisindan giremedim adım attigim an kusuyordum . cekmeceler fırın buzdolabı odalar tuvalet komple kokuyordu 😄
4cocukannesi aysenurr_demirkiran57 ayyy bian aklıma geldi dolabın yanına gelince başlayan koku kapağını açınca miğde bulantısı başlıyordu dolabim yeni ve temiz eşime koklatiyorum birşey yok diyordu hamilelik hormonları 16. Haftaya kadar devam etti benim
pinarrrr95 Buzdolabından ben de çok tiksinmiştim öyle ki tiksindiğimi birilerine anlatırken bile kokusu burnuma geliyordu midem bulanıyordu hemen 😂😂 banyo da kokuyordu eşim de bazen kokuyor gibi geliyordu 15. Haftada falan geçti 6. Haftada başlamıştı
De25 aysenurr_demirkiran57 hamileliğin yoktu daha kayinvalidem gittim mural leş gibi kokuyodu diyodum yok diyo Sana öyle geliyo Yoksa hamile mısın diyodu
Deletedmom_31 İlk aylarda oldu bana da hatta ben de başlık açmıştım 🤣 iyice emin ol bozuk bir şey olmadığına bir de bir paket vanilin koydum sonra kesildi
muallimehanimmom5 aysenurr_demirkiran57 aynı ben 🤦🏻♀️ Mutfak kapısına dahi giremiyorum buz dolabını görünce delleniyorum kokusu ta en uç odaya geliyor sanki