Merhaba kızlar sonunda bende doğurdum belki biraz geç oldu ama ancak fırsat bulabildim affola 10 haziran sabah 10 da eşim ben görümcem ve çok yakın arkadaşım hastaneye gittik evraklar falan derken 11 30 üzerimi giyinmeye başladım ufaktan bende tık yok neyse belden iğnem yapıldı uff o çok fenaydı doğuma alındım yine tık yok doktorum bebek gelmiyor diyince bende başladı bi korku bi heyecan komple uyuştum konuşamıyorum başlamadan mide bulantısı vardı zaten iyice arttı çok kısık bi sesle kusacam diyebildim doktorum kuş dedi Allahım kusamıyorum bebeği çıkaramıyorlar yan taraftan koşuşturma yardıma gelenler doktorumun sesini duyuyorum sadece bebek gelmiyor karın kasları çok sert bebek gelmiyor diyince bende 3 4 kilo birsey bekliyorum Allahım bende iyice nabız ses hepsi gitti konuşamıyorum nefes alamıyorum oksijen tüpü işe yarıyor mu harbiden ben bi etkisini göremedim de neyse oğluşumun sesini duydum nefes almaya başladım Allahım kedi kadar minicik birşey öptüm kokladım şu an bile her kollarıma aldığım da Allahım sen herkese bu duyguyu tattır diye dua ediyorum 3 kayıp ve 5 yıldan sonra gelen mucizem Rabbim herkese nasip etsin inşALLAH çocuk en büyük nimetmisbu arada oğlum sarılık oldu iki.gün hastanede yattık gittiğim hastanede oğlum 2 kğ 540 ğrm dı üzeri giyinik olduğu halde halbuki doğduğu hastanede 2.700 kğ denmişti boyu da 50 yazıyordu 47 dedi doktor anlamadım birsey ilk bi hafta memeyi tutamadı çok zorlandık şuan çok şükür iyiyiz sormak istedikleriniz varsa buyrun biraz uykusuz ve yorgunum kusuruma bakmayın Rabbim hepinizi bi sancıda kurtarsın inşALLAH ♥️♥️♥️