Busra190742 34. Hafta sadece bacağımda hafif çatlaklar gördüm karın bölgemde hiç bir şey oluşmuş olan izler nasıl geçer
Efemom2 Busra190742 benmde bacaklarım çatlamış 2gün önce farkettm karnmda henüz bişey yok inşallahda olmaz 32+6yız
Ogretmen_Anne_ Busra190742 bende aynıyım bacaklarımın yanlarında çatlamalar var göbeğimde inşallah olmaz. 31+3üm
sumelegi Busra190742 ben baya harita gibi oldum ya :/ bi anda 😂 önce 2 tane vardı 26-27 de çıktı sonrasını hatırlamıyorm🥲🥲🥲
Pyrz_07 Busra190742 35 e kadar çatlamamıştım ama 35 den sonra birden karnımın alt kısmında çatlak farkettim yağlanmakta çözüm değil yani düzenli bi şekilde günde 2 kere çatlak yağı kullandım cildiniz çatlamaya müsaitse çatlıyorsunuz
Night Bende 31 haftalığım hiç çatlağım yok bakalım olacak mı bazısı 35’ten sonra çatlıyormuş… krem ne kullanıyorsunuz kızlar
Yagmur-08 Benimde ilk hamileliğim 35. Haftadayız her yerim çatladı göbek yanlarım bacaklarım göğüsüm falan şuan bio oil yağ kullanıyorum düzelir mi bilmiyorum ama sürekli nemlendirmek gerekiyor ben pek düzenli kullanamadım o yüzden sanırım
Busra190742 Doktorum sadece doğal zeytinyağı önerdi hep karın bölgemde kullandım hiç bacaklarımın çatlacağını düşünmemiştim bacakta kullanmadım aynada fark ettim
4cocukannesi Deletedmom52620 2. Gebeligim 1. Gebelikte büyük çatlaklarım oldu yağ kullanmıştım bir işe yaramadi 2 . Ve ikiz gebelik jel kullanıyorum şuan 29. Hafta hiç çatlağım yok inşallah olmaz bakalım sonrası ne göstericek
Deletedmom52620 4cocukannesi birşey soracaktım canım ya şimdi benim de ikinci gebeliğimde çatlaklar olduğu yerden mi tekrar oluyor yoksa yeni çatlaklar da mı oluşuyor benim şuan birşey yok beyaz beyaz eski çatlaklarım kırmızılık va yok göbeğimde kocaman
4cocukannesi Deletedmom52620 yeni çatlağım hiç oluşmadı canım eski çatlaklarım da ayni duruyor ilkinde tecrübesiz olduğum için baya büyük çatlaklarım oldu beyaz renkte benimkide 29 haftaligim bende ikiz gebelik 16 kilo aldim benimde göbeğim çok büyük bu saatten sonra ne olur bilmiyorum sen kaç haftaliksin
Deletedmom52620 4cocukannesi 22 haftalığız uygulamaya göre benimde ilkinde güzel çatlak kremi bulamadım bulsam o yapış yapış hissiyatı sevmiyordum badem yağı Hindistan cevizi sürdüm sonra baktım uğraşmak istemedim ama pişmanda oldum şimdi de sürsem eski çatlakları azaltır mı acaba
4cocukannesi Deletedmom52620 ben çok araştırdım maalesef eski çatlaklara etkisi yok ama tedavi yöntemleri var tamamen yok etmesede görünüm olarak azalıyor
gzdeal 28+5 im lierac çatlak önleyici jel i düzenli kullanıyordum ama genede belimin yanlarında oldu hafif hafif kırmızı çizgiler çok büyük değil ama beyaz tenli olduğum için çatlaklar kıp kırmızı çok belli oluyor 🐣
4cocukannesi gzdeal maalesef hiçbir krem 💯 koruyuculuğu yok çatlamaya müsait bı cildiniz varsa catliyorsunuz
gzdeal 4cocukannesi evet kesinlikle öyle ki benim cildim aşırı kuru gerçi hiç kuru bırakmıyorum gün içerisinde nemlendiriyorum devamlı en azından çok çatlamamıza sebep oluyor diyelim