anneyimmm42 Bizde 31 haftalık olduk bebekler hareket ettikçe idrarım çok geliyor tuvaletten gelemiyorum valla. İyice ağırlaştık bizde bugün kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz 🐣🦋
Gamzesaa ecenaz891 yürürken olmuyor hatta bana hamile gibi yürü biraz diyorlar nasıl yürür hamileler diyorum vücudunuzun aldığı şekil ağrı yapıyor olabilir yürüyüşte
ecenaz891 Gamzesaa evet bir de ben yürüyüsü ihmal ediyorum bisey olur çekincesiyle günlük 15 er dk iki üc defa yürüyüs yapsam belki iyi gelir
3prens71 ecenaz891 bnde yarın 30. Hftya gırıyom aynı durumdayım sırt agrılarım arttı gece uyumakta cok zorlanıyorum ne tarafa dönsem bu seferde bbek orda hareket edıyor gerçekten her yasın hamılelıgı cok farklıymıs dıger ıkı oglumda böyle degıldım bu sefer cok cabuk ağırlaştım
betul12f ecenaz891 Bende 29. Haftadaydım 28 den itibaren çok zorlanmaya başladım hem ağırlaştım hem de sıcaklardan sanırım akşam olunca aşırı bunalıyorum vücudumu sıcak basıyor ayaklarım yanıyor bir türlü uyuyamıyorum.
gmzzmg Benim de 28. Haftam el ve ayak kemiklerim çok acıyor, şişmeler başladı bol su içmeme rağmen. Allah yardımcımız olsun :)
ecenaz891 gmzzmg el ayak kemiğimde uyusma icin doktorum ödem birikiyor ağrı yapıyor doğumdan üc sonra düzelecek ama simdilik yapılacak bisey yok su icmek ödeme iyi geliyor 3 lt zorluyorum
betul12f gmzzmg benim de bir kaç gündür sol omuzdan avuçlarıma kadar ağrı oluyor bu yüzden mi acaba bende vitaminlerime baktırmayı düşünüyordum
Gamzesaa ecenaz891 günlük 15 dk yeterli bence bana 15 dk yı geçme demişlerdi günlük işlerinizi yapıp yanında 15 dk yürüseniz yeterli olur
Ogretmen_Anne_ Ogretmen_Anne_ amin kuzum amin inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız yavrularımızı bu çileler hep onlar için 🫶🏻❤️
gmzzmg betul12f ben normalde magnezyum kullanıyordum bel ağrılarım için, doktora bu şikayetlerimi anlatınca kalsiyumun da içinde olduğu başka bir takviyeye başlattı daha yeni başladığım için işe yarıyor mu bilmiyorum
betul12f gmzzmg bende söyledim son zamanlarda kolum ve bacağımda ağrı diye ama magnezyım vermedi.Uzun zamandır kalsiyum kullanıyorum ona devam etmemi söyledi.
Tugceesin ecenaz891 benimde aslında senin gibi geçiyor çalışıyorum birde sırtım çok ağrıyor ve geçmeyen diş ağrım da var
Oylumbaska ecenaz891 27+6 dayım hala çalışıyorum. Çok şükür hiç problemim yok. Sadece sıcaklar çok bunaltıyor. Normalde yazı seven bir insanım ama bu sene yaz bana çekilmez geldi 😅😅😅 hiç gece bebeklerden dolayı uyanmadım ya benim uykum çok ağır ya da bizimkiler uslu olacak 🧿🧿🧿