Semanurclskn iremcannn1907 amin canım inşallah. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin mesleğinize. Kaçıncı haftada doğum yaptınız?
Bbsb Bn ilk cocugumda 39 arti 3, 3650 kg olarak vakumlu normal dogum yaptm cok sanci cektm dikisim popomun ortasndaydi 15gunde cok ii bakarak iilesti. Dogum sonrasi oradan bse sarkti ilk zamanlar neydi bilmem sonra topladi idrar kacrma falan genislik olmadi cok sukur arti dikisimi atarlarken cok koptu ip ve dr grdi dogumuma devlet hastanesi vede.. dr bakti dikise biraz asimetrik olmus dedi ebeye ve gulustuler .. dogdugunda butun acilar gectii ama 2 gun buyuk tuvalete cikamadm dikis cok kapatmis sanirim cok zorlandm halsiz kaldm kansizlikla beraber serum yedim o sirada kizim sarilik dan kuvezde yatiodu ben resmen cildrdm aglamaktan kizima bi sut bile vermeye cikamadm bi ögününde die cok zordu smdi ikinciye hamileyim korkularm elbette var ama tecrubelerimdee…
Mltmsncn Semanurclskn 4200 kgdı bebeğim. Normal oldu. Cok dikişim oldu. Yırtık değildi ama. Direk kesi attı doktorum bebek iri olduğu için. Tabi uyuşturduğu için hiçbişey hissetmedim ben. Dogum kolay oldu diyemem. Açılmam cok hızlıydı ama bebek iri olduğundan kesisiz olmadı tabi
Aysun1981 24 sancı çekip açılmam 5cm’de kalınca 4855kg bebeğimi sezaryen ile doğurdum. Yanılma payı vardır diye ümit ediyordum ama yokmuş, 1 gün önce doktor 4850kg ölçmüştü, normal çok zor dedi ama ben denemek istedim 🤪
ipekveatlas Semanurclskn benimdd yoktu hic sancı vs 40+2de doğdu eski haline dönmese de su an baya iyi durumda ama eskisi gibi olmayacak kendimi kandırmak istemem üzücü evet ama yapcak bisey yok oğlum sağlıklı
Mehtapca06 Semanurclskn suan 40 hafta bitti hamileyim tekrardan dogurmayi bekliyorum😂 ilk hamileliğiimde komple iyilesmem dogurdugumu unutmam lohusalik doneminin bitmesi vs 20/25 sürdü mak. Zaten 1 hafta gectikten sonra hic birşey kalmamisti ama dikislerin düşmesi vs toplamda iste 20/25 gün
cgnduru CiCi_BeBe_AnNeSi bende 42+7 yi idrak etmeye çalışıyorum 😀 büyük ihtimalle bebis geç olmuştur ondan yoksa imkansiz
CiCi_BeBe_AnNeSi cgnduru ay zaten 40 da bebeğin günü tam doluyor 40 hafta 9 ay 10 gün ondan sonra çocuğun dışarı çıkması lazım artık bu doktorların nedir bu cesareti 🤔
Seherrr1234 1minnkin-annesi benim kızımın kilosu mesela hep iyi çıkıyordu ama 2300 ile hastaneden ayrıldık. Sağlıklı olsunlar da toparliyorlar nasılsa 🌸 şimdi bunun kilosu da iyi diyorlar ama ben yine minyon bir bebek olacağını tahmin ediyorum 🤣
Tospikannesiiiii Semanurclskn toparlamak derken canım 3500 gayet iyi bir kilo aslında tam olarak ne sordun bilemedim 🙈 benim oglumun kilo alışı baya hızlıydı dogduktan sonra şuan bile toplu bir bebek 😊
Ys35 Semanurclskn 39+5 3710 54 cm doğurdum doğuma 64 kg ile girdim. Birkaç dikişli doğurdum korkmayın.
Serap26_ Semanurclskn Benim 3.oğlumda 4.125 gram doğmuştu kesim olmustu dikişim de çok olmustu iri olduğu icin çok zorlanmıştım tam haftasını doldurmuştu yatışım werilmisti suni sanciyla doğumum olmustu dewlete gidiyordum
Semanurclskn Serap26_ bana da 41e kadar gelmezse suni sancı veririz ama 4 kiloyu geçerse sezeryan alırız dedi doktor şuan 39+4teyiz 2 gün önce 3800 kg dedi