Nez_1992 Bebek 140 günlük Doğuma 140 gün var bundan sonrası daha çabuk geçer mi hamişler ne dersiniz?
Seymoshh Nez_1992 geçiyor yaa ben inanamıyorum kendime 6.aya girdim sanki yeni öğrenmiş gibiyim hala😫kime söylesem senin yeni değilmiydi yada 3 ay oldumu gibi konuşuyorlar duyduklarında herkes şaşırıyor işte o zaman diyorum ki zaman su misali
northandmother Nez_1992 hemde su gibi akar geçer ben 10 lu haftalari 20 li haftaları sürüne sürüne bekledim sonrası maşallah hızlı geçiyor hazırlık filan anlamıyorsun bile bizimde son 69 hayırlısıyla 💙
DefneErva Seymoshh Valla bana geçmiyor. 6. Ayımın ilk haftasındayım, sanki ezelden beri hamileyim. Abimler falan beni iki ay önce 6 aylık sanıyordu 😂😂 şu an hâlâ doğurmadın mı modundalar
Seymoshh Nez_1992 amaa benim geride üç tane daha var çocuğum çok hareketli atraksiyonlu bir hayatımız var belkide ondan sebep farkına varmıyoruzdur😁
Nez_1992 northandmother hadi gözün aydın kuzum kalmamış rabbim hepimizi tez zamanda kavuştursunn bebişlerimize🤲🏻
Elvanguzel Nez_1992 o kadar hızlı geçiyor ki iple çekmiştim 140 ı şimdi 7.ayim bitmek üzere bile 29+5 olduk 72 gün kaldı çok şükür 🤗
Gulsumdamla Nez_1992 şafak 104 ve çok çok çabuk geçiyor tabiki bu günler yani 2 3 haftadır gebe oldugumu anlıyorum zorluğu var bu günlerin Allah yar etsin 😍