OOrkidee Kızlar göğüs ağrım başladı bayağı kendini hissettiriyor. Regl Ağrısı ile gebelik belirtisi göğüs ağrısı arasında hissiyat olarak fark var mı ? Yaşayanlar tarif edebilir ise çok sevinirim ☺️
Tuba11 OOrkidee Valla canım kızımda ilk belirtim inanılmaz göğüs ağrısıydı yani gebelik olabilir. Dün de tekrar hamile olduğumu öğrendim ve hiç bir belirtim yok😊🙏
Menek16 OOrkidee tüm belirtilerim birebir regl gibiydi ayırt etmek gerçekten zor mide bulantısı vs de yasamadıgım için ayırt edici hiçbir şey yoktu bende 🙈 6 gün geçmesiyle 8000 degerle ögrendim
1oznuur Pek fark yok bide kasıklarım agrımıstı benim özellikle cinsellik sırasında kasıkta baskı oluyo
Beyzanurr53 1oznuur benimde regl 1 gün geçiyor ilişki sırasında sol kasık tarafım çok agrıdı lavaboya gittiğimdede ağrıyor hamilelik olabılır mi
Aysunnn1907__ Menek16 ya siz 8000 le öğrendiğinizde bebek kaç haftalıktı acaba :) Benim 10000 daha yarın gidicem doktora🤭
Kubraalp OOrkidee bebek isteyeli 10 ay oluyor 10 aydır hiç ağrımadı. Önceden adete 1 hafta kala ağırlıyordu. Bata 1 hafta kala sadece göğüs uçlarım ağarmaya başladı.
Mrszeyna Kızlar alakası yok ama bişi sorucam size ben 1hafta önce kahve pembemsi bir lekelenme gördüm sonrası gelmedi şimdide adetimi 3gun geçince test yaptım evde negatif şimdi 5gun geçti hagla olmadım başına gelen oldumu hiç
OOrkidee Yok mu? Normal adet döneminde göğüs ağrısı çekip te , hamile olduğunda göğüs ağrısı belirtisi ile karşılaştırma yapıp tarif edecek olan kızlar 😬
uraz_ve_annesi- OOrkidee benim öyleydi hamileykenki ağrı reglkenkinin nerdeyse 5 katıydı inanılmaz hassasiyet vardı sütyenimi bile çıkarınca ağrıyordu o derece, ☺️
Merveclnk OOrkidee adet öncesi göğüs ağrısından farkı baya hissediliyor ben göğüs ağrısından anlamıştım gebeligimi çok fazla ağrıyor bir de şey farketmistim ben koltuk altimin on tarafı yani omzumun aşağısı eklem yerim agrimisti hamladim zannetmiştim ben bisey kaldirirsn ağrır ya öyle ağrıyordu sonra göğüs ağrısına çevirdi gogusler şişiyor balon gibi ve yanlarda her yerinde agri oluyor anlarsınız yani garipsersiniz diye düşünüyorum.
MerveEmre1508 OOrkidee normal adet sancımda göğüslerim şişerdi ağrırırdı hamilelik belirtimde göğüslerime dokunamıyordum ve çevrelerinde yeşil damarlar belirmişti taş gibi sertleşmişti ben öyle anlamıştım bi farklılık olduğunu o zaman test yapmıştım
2oglus uraz_ve_annesi- adet olacağı zaman göğüs ağrısı olanlara şaşıyordum hiç yaşamadım geçen ay kimyasal geçirdim ozaman göğüs ucu acısı vardı nasip değilmiş bat 8 temmuz az kaldı bekliyorum 15gun varken göğüs ucu acısı başladı ama iki gündür azaldı neden böyle olmuştur sizce acı varken sanki umut vardı ama şimdi sanki acı geçince umudum bitti😟
uraz_ve_annesi- 2oglus valla bilemiyorum ki benim belirtilerim aşırı mide yanması ve göğüs hassasiyetiydi uzun süre devam etti ucu değildi ağrıyan komple göğüs ağrısı spor yapınca diğer gün hamlanırda ağrır ya kaslar onun gibi bir ağrı inşallah gönlünüzden geçeni verir rabbim umudunuzu kesmeyin 🌸
2oglus uraz_ve_annesi- adet olmadıkça hep umut vardır diğer hamileliklerim de hiç belirti olmadı benim böyle hevesleniyorum yine😊 rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🤲
OOrkidee Merveclnk şuan yaşadığım biraz fazla ve tuhaf bir ağrı gerçekten , teşekkür ederim payşımınız için 🙏🏻
OOrkidee Sadece tek kafamı karıştıran şey Femara yumurta geliştirici ilaç kullandım acaba onun etkisi mi işte onu bilemiyorum 🥺