Bengulll Kızlar yardım edin 12+6 haftadayıs, idrar yolu enfeksiyonu peşimi bir türlü bırakmıyor, sizde hiç oldumu nasıl geçirdiniz? 😔😔
Deryak52 Bengulll ilaç kullandım kan verdim idrarde felan baktı kan değerlerim düşmüş idrarde enfeksiyon varmış ilaç verdi kan serumu taktılar şuan iyim
Rukiye_acar51 Bengulll Ben de 16 haftada başladı şuan 25 haftalığım hiç bitmiyor üstüne ilerleyip böbrek büyümesi yaşadım çok ağrı yaşayanlar olmuş ama ben de soğuk içince oluyor yani kendini sıcak tutman gerekiyor
Derya Bengulll kendi evim dışında başka hiç bir yerde tuvaleti kullanmam yoksa anında enfeksiyon kapıyorum ne zaman bunu farkettm o zaman düzeldi yoksa çok şiddetli böbrek ağrıları yaşıyordum enfeksiyondan dolayı 🤷♀️
Sibelmr Bengulll ayni durumdayi. Cnm 3.ayından beri sürekli idrar yolu enfeksiyonu cokta dikkat ediorum ama nasıl gelip bni buluo anlamadim🤔suanda 6 ayındayım ve hala aynı sorumluyum cnm 😔
CiCi_BeBe_AnNeSi Bengulll ilaç da kullansan bol su da içsen bir süre geçip sonra tekrar geri geliyo bitmiyo malesef
enakcs Bengulll antibiyotik kullandım temizlendi çok şükür bende o haftalarda öğrenmiştim bide bol bol su içmen lazım tekrarlanmaması için su çok önemli
Bengulll Bebeğe bir zararı dokunur mu diye endişeleniyorum, doktora gitiğimde bana bebeğe hiç bir zararı olmaz dedi yinede içim pek rahat değil.
Busrakalperay Bengulll canım ben 36.haftadayım hemen hemen gebeligin ilk basından beri var antibiyotik içtim geçmedi dün kontrolüm vardı yine çıktı doktor bir toz yazdı onu kullandım insallah gecmistir bende sordum doktoruma bebege etkisi olur mu diye doğduktan sonra nefes darlığı yapabilir dedi sadece insallah basımıza oyle birsey gelmez Allah’a emanet
Menek16 Bengulll ezelden beri idrar yolu enfeksiyonumun geçtigini hiç görmedim desem yeridir şiddetlendiginde deger arttıgında agrıdan anlayabiliyorum bol su ile geçiştirmeye calısıyorum genel de serum ya da monurol ile hafiflettim
Bengulll İnşaallah, gerçekten çok korkuyorum bana da toz antibiyotik yazdi onu kulandım 3 gün sonra geçmişti, şimdi 2 hafta sonra yine başladı yarın doktora gidicem bakalım inşaallah geçer. 😔Busrakalperay
Dilan157 Bengulll benimde geçmiyordu hatta mantarda cikti bende fitil kullandım sonra iidrar kültürü verdim cnm sebeb olsn bakteriye göre doktorum ilaç yazdı iyiyim şuan yani idrar kültürü ver ancak öyle geçiyor
ahmettnazann Bengulll mantar olusma riskin olabilir dikkat et 32 haftalık gebeyim bende oluştu ilaç kullandım geçti fitil + krem falan. Bide ıslak tutma sürekli kuru tut özel yerini
Bengulll Öyle yapıyorum, aslında çok koruyorum kendimi, nasıl nerden geliyor şu enfeksiyon anlamadım hala, inşaallah bırakır peşimi artık. 😔 ahmettnazann
Bebekdelisi Bengulll ha bide tuvalet kağıdı kullanırken en yumuşak olanı oda yapıyormuş doktorum soylemıstı
Bebekdelisi Bengulll 3.doğum olcak kısmetse hepsinde yasadım maalesef ilac fitil krem 9 ay tamamladık bazı vücutlarda hamılelık yapabılıyormus hassas oluyormusuz suan 9 H bunda da aynıyım maden suyu içeriği tuz oldugu için sık içilirse tansiyon problemi dogabılır dikkatli kullanın onun harıcınde ¾ lt su başla yolu bulamadım