Ogretmen_Anne_ Kızlar hastane çantamdaki zıbın olsun hemşireye verilecek takımı ayrı poşetlere koyuyorsunuz ya onlar nerden temin ettiniz?
RaYaRY Ogretmen_Anne_ Bende öyle paketleri toplama huyu vardır çıt çıtlı öyle kullandım hiç satın almadan ama ambalajciya giderseniz var orda her türlü boy
Hilal19_07 Ogretmen_Anne_ ben bugun poşet kagit vs satan bir toptancidan jelatin aldim şeffaf paket onun içine koyucam fiyatida cok uyguna geldi 20 adet şeffaf pakete 10 tl verdim
Sekerportakalii Ogretmen_Anne_ A101 den kilitli poşet aldım hepsini ayrı ayrı koydum çok düzenli oldu
Merveofs Ben bavul organizer almayı düşünüyorum 6 parça. 3 parçası hurç 3 parçası el çantası gibi. O el çantası gibi olanlara ebeye verilecek kıyafetleri koymayı düşünüyorum
Canselly 4cocukannesi ürün yorumlarını okumanızı tavsiye ederim 3 kullanıcı ürünün fotoğraftakiyle aynı gelmediğini belirtmiş üzülmeyin sonra ☺️
Helena 4cocukannesi bende var bunlardan kesinlikle tavsiye ederim. Tatile giderken bile çok rahatlık oluyor bebeğimin eşyalarını kendi eşyalarımı ayrı ayrı koyuyorum ne karışıyor ne dağılıyor güzel bir tercih olur 👍🏻
RehoGelin Ogretmen_Anne_ kuzum ben şu tül keselerden almıştım ufaklı büyüklü hem daha şık olmuştu hem kullanımı da kolaydı giysiler hava aldığı için öyle tercih etmiştim
CananDuru Ogretmen_Anne_ trendyolda bavul organizeri diye birşey var 6 li galiba boy boy efsane rahat ondan al bir tane bence en büyüge de kendi pijamalarını falan koyarsın
4cocukannesi Canselly yok ben bu şekilde almak istediğimi belirtmek için attım fikir olsun diye illa ki araştırıp alırım alacakken
Pelinakcn Ogretmen_Anne_ ben bunu aldım, gerçi ben aldığımda 40₺ idi ama yinede fikir olsun. Kalitesini beğendim https://ty.gl/ff4rzi1pot
4cocukannesi Helena evet bende öyle düşünüyorum hatta 2 paket almayı düşünüyorum ikiz gebeyim ancak yeter bide çabuk bulunur nereye ne koyduğum belli olsun üstüne de yazarım dediğiniz gibi doğum sonrası seyahat içinde ideal bence