hulyaca bir_pasa_annesi AA öyle mi. Hiç umulmadık zamanda oldu desene. Rabbim güzel ömür eylesin inşallah canım 🥰🤲🏻
bir_pasa_annesi hulyaca aynen cnm valla ummadığımiz anda oldu amin cümlemizin çocuğuna inşallah ❤️❤️❤️
Ayse1608 hulyaca olumlu düşünmek için dedim aslında tam anlatamamışım 🤭eylülde de Mardin sıcak Ağustos sıcağından kurtulamasan da en azından eylülde o sıcaklardan kurtulmuş olursun 😅🥳
hulyaca Ayse1608 hee şimdi anladım 🙈😂😂 evet ya ama bütün sıcağı çekip gitmek de zor olacak. Bi de kaldığımız ev 4. Kat ve asansörü yok. Dışarı çıkıp gelmek fena 🙈🫠🫠🫠
Ayse1608 hulyaca ya kötü olmuş nasıl çıkacaksın hele bir alışveriş yapsan 🙄 Ben asansör kullanmıyorum 2 kat çıkıyorum ama çok yoruluyorum bazen elimde eşya çoksa asansörle yolluyorum 😅
hulyaca Ayse1608 eşim çıkarıyor alışverişi hep ya da sepetle çekiyor 😂 ama ben elim boş çıkarken bile on defa mola veriyorum 🙈😂
Mrsde94 hulyaca bizde yarıladık 22+3 günlüğüz manisada yaşıyorum bende buranında aşırı bi sıcağı var yazları ☹️ ama napalım bebişlerimiz için sıcak soğuk dayanıcaz bi şekilde hepsi sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Turkolog12 hulyaca 20+2 olduk çok şükür 25 Kasım doğum gözüküyor 🥰 ilk gebeliğim ama 19. Haftadan beri yavaş yavaş hissediyorum son bir kaç gündür daha net kıpır kıpır yerinde durmayan bir kızım var 🥰🥰