Pasalarimmmmm Aynı durumdayım 4 gündür felaket hastayim vücudumdan bildigin şu akıyor ayakta zor duruyom
Tugba1106 Pasalarimmmmm bende aynıyım ilk gebeliğim napcamı bilmiyorum ballı süt nane limon yapmadığım kalmadı
Pasalarimmmmm Tugba1106 benim ikinci oğlum var 3 buçuk yasinda o hastaydı galiba ondan geçti bana da sağlık ocagina gittim bisey veremeyiz nane limon iç bol vitaminli şeyler yemeye çalış dedi hayırlısı inşallah duzelecegiz
Masal_oz Hayır kızlar içiniz rahat olsun hamileyken bir kez ağır covid geçirdim iki kez daha ağır grip geçirdim ama şuan 25 haftalık hamileyim hiç bir sorun yok plasenta bebeği koruyor sizin grip olmanızın ona zararı olmuyor bir duvar gibi onu koruyor
Hatice3558 Ağır grip geçirdim hemde daha bebek 3 aylık bile değilken ama kızıma şükür hiç bir şey olmadı korkmuştum ama boşunaymış ne ilaç ne başka bir şey kullanmadım sadece hep uzandım dinlendim öyle geçti
Masal_oz @“Tugba1106”#Sadece çok sıcak şeyler tükettim çok öksürüyordum sıcak çorba limonlu sıcak su vs ama en çok toparlayan taze sıkılmış meyve suları portakal limon havuç bunları sık iç kemik suyu kaynat İnan çok iyi geliyor
Hatice3558 irem-1999-54 Aynen nefes alamıyordum boğazlarımın şişliğinden istersen ılık su iç yumuşatır bana hiç bir bitki çayı fayda etmez gripken sadece ılık su yumuşatıyordu belki sanada iyi gelir
Tugba1106 irem-1999-54 salgın galiba yasa covid oldum anlamadım 2 güne göre çok iyiyim ama bünyem yorgun düştü
Tugba1106 Pasalarimmmmm valla oturup oturup ağlıyorum yediklerimden tat almıyorum biran önce iyileşsem ya başka bişe istemiyorum
irem-1999-54 Tugba1106 cok atesim cikip iniyo hastaneye gittim iki serum taktilar ama biraz gecti sondan sonra tekrarladı bidaha