elmaserkc21_ Bebisi olan anneler bebek olunca hayatınızda neler değişti neleri yapmıyorsunuz artık eskisi gibi
heleninannesi06 elmaserkc21_ 🤣🤣 offf 2 aylık tecrübeme dayanarak ben şuan hiçbir sey yapamıyorum belki sorun bendedir ama sabah bir uyanisim var bı de gece yatisim
NurrrH elmaserkc21_ 18 haftalık gebe, 10 aylık kızı olan bir anne olarak istediğim an istediğim yerde olamıyorum. Önceden çok aktif biriydim çünkü. Her ortama giren ben gitmeden ortamın bebeğe uygun olup olmadığı karar veriyorum. Eşimle hadi diyince kafayı alıp istediğimiz yere giderdik. Şimdi mümkün değil. 😂 50 kere düşünüyoruz. Hiç mi gezip tozmadınız derseniz tabi ki de gezdim turlara çıktık ama benim önceki halimle kıyaslayınca dağlar kadar fark var 🤣🤣 daha tonla şey sayarım ama kızımla yaptığım daha fazla güzellikler de sayabilirim. Kızım hiç birini aratmıyor bana. 💖👧🏻 Ha en büyük problem, üniversiteden alışkanlığım vardı uyuyamazdım geceleri. O sıralar arkadaşlarla çok iyi ortam oluyordu. Ama şimdi kızım uyumuyor geceleri. Uykuya hasretim. 🫠 o günler keşke uyusaymışım 😂😂
Smyye1B elmaserkc21_ 26 günlük anne olarak uyuyamıyorum eski günlerdeki gibi deli gibi uyumak istiyorum ama mümkünü yok🤦🏻♀️ Analık çok zormuş çoooook.. 😌
Deletedmom623737 elmaserkc21_ her şeyi yapıyorum valla 4 aylık önceden arkadaşlarımla gezerdim şimdi oğluşumla
cutiebun 5 yaşında bir oğlum ve 1.5 aylık oğlum daha var hayatınız daha bir ekşınlı olmaya başlıyor. adrenalin, tutku, heyecan, korku hepsi bir arada sjsjs he bir de koltuklarınız eskiyor sjsjsj 😂
Kubrailkan Uyku 🫠 bir de ben ağır kanlı sakin bir insandım. Plan program da hiç bana göre değildir ama şimdi ev işlerinde de hızlandım mecburen planli da hareket ediyoruz bebiş için 😬🙊
Smyye1B elmaserkc21_ Geceleri 2 saatte bir max 2 buçuk saatte bir besleniyoruz. Sabahta 5te uyanıyoruz 2 saat oyalana oyalana emiyor 7de doyuyor sonra bezi bakımı felan filan derken gene acıkıyor 🤦🏻♀️ Doyuruyorum bu sefer kendim acıkıyorum. Sonra zaten gün yarı oluyor ev işi bebek derken uykular yalan oluyor 😅