Boncukveannsi Kızlar çok tuhaf amaa Canım şuan aşırı derecede olmamış üzüm çekiyor ya şu hani üzümün yeşil ekşi hâli varya ondan hiç bir yerde yok resmen düşündükce çıldırıyorum ağzım sulanıyor 🤣 sizin de var mı böyle değişik aşermeleriniz? 🤗
Deletedmom52620 Boncukveannsi hangi şehirdesin bilmiyorum ama pazarda gördüm dün eğer kendi evimizin yakınında ki pazarda varsa alıp gönderebilirim sorun değil
Nurnur000 Boncukveannsi Benim de canım aşırı derecede ahududu çekmişti. Ama olmamış üzüm de iyiymiş. Neyse ben aşermeden kaçıyım.😂
4cocukannesi Boncukveannsi ayy canım bende Konyadayim yakın olsan bulurdum sana bende kışın canım hem karpuz hem haşlanmış mısır ı ayni zamanda çok canım istiyordu eşim isteydi ikisini de anlıyorum da aynı anda nasıl canım çekti onu anlamıyorum demişti 😁 bende ikiz gebeyim kızın mısır istiyor oglun karpuz demiştim
Arzukeskin Boncukveannsi ay demeee koruk adı şimdi benimde canm çekti genelde sadece tatlı çeker ilk defa ekşi çekti burda terleme yaparlar bı kavanoza koyup koruk tuz acı pul biberi çakalar sonrada yenir ağzım sulandı asmasinolan birinden isteyebilirsiniz aslinda.yada iskenderundayim bulabilirsem sizede göndereyim nerdesiniz
Boncukveannsi Arzukeskin ay biz de de öyle yaparlar tuzla falan tadına doyum olmaz cidden çok teşekkür ederim düşünmeniz yeterli 🥰
minik_koala_ve_annesi Boncukveannsi annemde bana hamileyken sizin dediginizden yemis bizde ona koruk derler :) okuyunca bile icim eskidi benimde canim masterchefte lahana tursusu gordum ondan cekti 😅esim diyor baya da yedin aci aci agzimi da yakti bademcigimide dayanamdim🤣
TinyBabys Boncukveannsi benim de çarkıfelek meyvesi istedi. Ama manavlarda bulamadık. Tam bayram üstü internetten de sipariş edemedik 🥺 ve hayatımda hiç yemedim 😄
_Lavinya TinyBabys Çarkıfelekli içecekler var :) En azından onları bulabilirsiniz. Tropikal lezzetleri seviyorsanız hoşunuza gidecektir ☺️