annesinin_beybisi kızlar bebek doğum pozisyonundayken erken doğum riski olabilir dimi yoksa nasıl olucak yine de sancı çıkabilir mi ya da suyum gelir mi sacma birseu söylediysem affola 😄
kelebek03-6 annesinin_beybisi hayır doğum pozisyonu almış olması erken doğum olacağı anlamına gelmez bebekler belli bi haftadan sonra doğum pozisyonu alıyolar zaten. Benimki en son tersti bakalım bu gidişimde dönmüş olacak mı 😅
Sumiire annesinin_beybisi bunu doktorunuz belirler haftanız 30 un üstüyse bebeğin doğum pozisyonu almış olması cok normal 32 den sonra nst ye baglıyolar sancı vs olursa takip ediliyosun fazla kendini zorlama gün içinde genelde detaylı temizlik yaptım diyen ertesi gün doğuruyo
mgcyldz annesinin_beybisi Yüzüstü mu yatıyor bebiş ? benimki de 22 hafta ne zaman gitsem yüzüstü yatiyor bir sknti olacağını sanmam doktor bir şey demedi çünkü :) Siz yine de dikkat edin doktorunuza danışın
annesinin_beybisi kelebek03-6 hayır onu demiyorum yani bebek ters dururken ayakları asagidayken de erken doğum olma ihtimali olabilir mi🙂
annesinin_beybisi mgcyldz ayakları aşağıda ters pozisyonda yani yüz üstü nasıl oluyor bilemiyorum ama🤗
annesinin_beybisi Sumiire doğum pozisyonunda degil canım basindan beri ayaklari aşağıda ters yani . buna rağmen erken dogum gibi birseu olabilir mi yoksa bebek dogum pozisyonunda olnca mi erken dogum ihtimali oluyor
kelebek03-6 annesinin_beybisi erken doğumun bebek pozisyonu ile alakası yok diye biliyorm ya bazen stres kaynaklı oluyo yada alkol ve sigara kullanan hamilelerde oluyomş
Sumiire annesinin_beybisi suyun falan gelebilme ihtimali var benim bi tanıdığım 2 tane ters normal doğum yapmış yani böyle bi ihtimal yok diyemeyiz bu haftalarda aşırı haraketlilik hissedersen bilki bebek dönmeye ugrasıyo
annesinin_beybisi kelebek03-6 yani bebek ters dururken sancım olabilir mi ve sezaryenle erken doğum yapabilirim öyle mi ben sezaryeni hep planlı olur sanmıştım
annesinin_beybisi kelebek03-6 aa ben hep sanıyorum ki normal doğuranların erken dogum riski oluyor bebek aşağı inince açılması oluyor aniden ve doğuruyorlar saniyorum🤭🤭
kelebek03-6 annesinin_beybisi hahahaha kız yok öyle bişey 😅 ters olsa da erken doğum riski her zaman var benimki şu an ters mesela bnde erken doğumdan korkuyorum hep
kelebek03-6 annesinin_beybisi yok demedi ama ya gelişimini tamamlanmadan erkenden çıkar gelirse diye korkuyorum bazen takıntılık işte 🤷
annesinin_beybisi Sumiire hayır aksine nedense bir haftadır hafeketleri azaldi gibi belki uyuyordur . en son 28+5 ken gitmiştim hâlâ tersti. insallah döner son zamanlarında normal dogum istiyorum eger olursa ama olmazsa yapicak birşey yok erken gelmesin de🙂
annesinin_beybisi kelebek03-6 o korku en baştan beri bende de var ama benim korku sebebim bende çocukluktan beri kronik idrar yolu enfeksiyonu var .enfeksiyon da erken dogima sebep oluyormus bu yüzden korkuyordum
Sumiire annesinin_beybisi artık buyudugu için gümbür gümbür haraket edemiyo benimki 32 de dönmüştü ama 40 haftaya kadar doğmak için başka bi çaba göstermedi 😅 40 ta yeter artık dedim sezeryanla aldılar dahada gelesi yoktu sizin bebişide rabbim sağlıklı sıhhatli doğmayı nasip etsin annesini üzmesin ben hep zamanında gelsin diye dua ettim 40 haftayı doldurdu bize saolsun 😅
kelebek03-6 annesinin_beybisi geçmiş olsun canım hamilelikte hepimizde oluyo o siz her kontrolde idrar tahlili yapın enfeksiyon çıkarsa doktor ilaç veriyo hemen geçiyo öyle