Mine337 Tubiiiiif sertlik beni rahatsız edecek derecede ben söylemiştim o yüzden ama seninki daha normaldir o yüzden çıkmamış olabilir ultrasonda
Azra41 Mine337 Efermag 365 mg magnezyum oksit kuzum valla çok rahatlatıyor ağrıların nerende oluyor benim mide kısmı bide karnımın alt bölgelerinde gösterdim hatta ben böyle böyle diye
Azra41 Mine337 bebek baş assagi mi ? Ondan olmasın benimde 15. Haftalarda öyleydi doktor döner demişti hiç bişey demedi mi sadece riskli mi dedi ya
JJ19 Canim senin dedigin o kasilmalarin ismi hipertonus, ultrasonda anlasir 15 haftadan sonra belirginlesir ve bebegi skar. Erken doguma sebep olur. Benim ilk bebegimde ultrasonda boyun kemikleri yok zannedilmisdi. Aslinda tonus o kadar skmski bebegi kemiklere ic ice gecmis igne oldum tedavi gordum buyuk olcude duzeldi
JJ19 Magnezyum,b6 , spaskupreel fitiller o kadar rahatlatiyorki, hemen yumusuyor karin. Hipertonus fazlaysa ama karin kasiliyor tash gibi kaliyor , ayni sekilde bebekte iceride skiliyor, ona giden besinler azaliyor