Peperonni
İki insan arasındaki iletişimin enerjisi çok ama çok önemli. Mesela Kerim beyde müthiş bir doktor ama çok geleneksel bir doktor. Ona kendini emanet eden çok hasta var ama benim iletişimim tutmadı. Burdaki devlet hastanesindeki doktorlarda çok iyi ama hastane yetersiz. Ayvalık devletteki doktor bile yıllar sonra istifa edip kendi yerini açmış ki onunla çalışanlar devleti bırakmayı düşünmüyor demişlerdi.
Genel bir sıkıntı zaten var sağlık sisteminde ama burada çok ama çok büyük. Körfez hastanesinin burda başka özel açılmasına izin vermediğini anlatıyorlar ama kendilerini geliştirmek içinde çaba harcamıyorlar. Annenize çok geçmiş olsun çok şanslıymış doktor konusunda.
Elimizdeki imkanlar burayla sınırlıysa çok yapacak bir şey yok. Sizin mükremin beyle iletişiminiz çok iyi olmuş çok şanslısınız. Geçen yıl tek bir doktorla devam etmiştim ve kötü şeyler yaşandı. o yüzden bu sene 3 farklı doktorla devam. Bikaç hafta sonra istanbula geçip oradaki doktor ya da doktorlarla devam edeceğim. Çünkü burdaki doktorlardan çok daha büyük bir sorun var burda bebeğe müdahele edilemiyor olması. Normal doğum yapacaksanız zaten doktora ihtiyaç olmuyor. Bir ebe yardımıyla bile doğum yapabilirsiniz. Sezeryanda öyle abartıldığı kadar zor değil. Bebeği kucağa aldıktan sonra zaten hiç bir acının önemi yok. Ben sadece tedbirli olup acı çekmek istemiyorum. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi🥰maraton ondan sonra başlıyor zaten😁