Ysmdln Selam kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım.26 haftadayim bebeğim 995gram..Aclik şekerim normal ama tokluk şekerim max 140 olmasi gerekirken 167 çıktı :( doktor üç gün boyunca her öğünde ölçüm yapmamı istedi parmaktan kan alip varmi başına gelen 🥺
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Ysmdln benimde tokluk 165 çıktı dahiliye diyet listesi verdi asla şekerli vs ekmek tatlı yeme dedi bende herseyi kestim ama çok zor yapacak bisey yok
Tuaesug Ysmdln benimde 144 çıkmıştı 1 hafta boyunca takip et demişti tokluk şekerim hiç 140 ın üstüne çıkmadı.Hatta arada şekerim bile düşüyor
Kkkrks Sanırım 28. Haftaydı ve bende şeker yüklemesi yaptırdım ve 153 çıktı Bende sürekli ölçüm yapıyorum Dün en ufak dozda insülin başlandı tedbir amaçlı tuhaf bir deneyim ama doktorum korkmamamı geçici olduğunu söyledi
Kkkrks Ysmdln Evde makinem var biliyorsunuzdur Sabah aç sabah tok Öğlen aç öğlen tok Akşam aç akşam tok şeklinde ölçüyorum Yazıyorum diyet yapıyorum.
Ysmdln Kkkrks bu ölçümler sonrasinda mi diyeet verdi size? Diyetle şeker düşmedi mi ki igneye başladınız
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Kkkrks malesef oluyor ama çok çok az bi parca lokmacık filan ama sonra çok su içiyorum dengeliyorum işte ay bi bitseydi bu günler 🤦🏼♀️
Kkkrks Ysmdln Canım önce diyet verdi ve ölçmemi takip etmemi istedi ölçtüm diyabet bölümüne gittim benim ilaçlarım falanda şekerimi yükseltiyordu ben dikkat ettiğimde bile bazen 160lara çıkıyordu Normalde çok daha yüksek olanlar var fakat tedbir amaçlı dediler son aylarda olduğun için Bugün ilk insülini mi vurdum
Kkkrks BIR_SIYAH__HIAYESI63 Aynı bende o durumdayım çok su içiyorum ve hemen ardına yoğurt yiyorum Ama bozduğum oluyor bazen sonuçta aşerme diye birşey de var dayanılmıyor ☺️
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Kkkrks yok canım doktor pek önermedi tokluk 160 üstüyse oneriyormus diyet etki etmezse belki başlatır bilmiyorum
Kkkrks Ysmdln bende ağladım biraz da gözümü korkuttular fakat bunların bebeğinin sağlığı için olduğunu düşün ve az kaldı İnşallahda geçici bir durum 🌸
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Kkkrks benimde bugun ölçüldü 165 çıktı 33 haftaligim ama 35 haftalik dedi sen kac haftaliksin