aasenamerve SevgiGksu ben ya uykusuz kaldıkça da stres yaptım taşikardi oldum. Ağrıdan sızıdan uyuyamıyorum
NeslihanCaykara SevgiGksu bugün nst için sıra beklerken doğumhane önünde doğan bebek seslerini duydukça ağladım 😔 kendim yaşadığımda düşünemiyorum
semabrcn son haftalarda degil de 20lerin sonlarına dogru kaburga batması sorunu çok yaşadım sadece dik oturmakla geçiyordu bu seferde sırtımı agrıtıyordu kalın yastıklarla destek yapın sırtınıza. yatarken de sırt ve kucagınıza yastık koyun
Cansel Sormayın mahvetti o agrı artık beni ama benim hamile kaldığından beri öyle 😔bu bi kaç haftadır bide kaburga agrısı eklendi 36 haftalığım
semabrcn Cansel benimde 35 hafta en çok bel agrısı zorluyo beni yan yatmaktan kemiklerim çürüdü allah yardımcımız olsun😂
YamurKarabulut Bende 34 ün somlarındahım bazen çok oluyor cidden uyuyamıyorum bazen parol alıyorum kas gevşetici sürüyorum omuzlarıma
Senayuzuntass Benim de gogus altimda var o ağrı kızlar tabi sırt ağrısını saymıyorum bile bizde 35+3 olduk bugün😊