Qwwertyvjh Ya herkes 4 çeşit şey dağıtıyo ama ben o kadar uğraşamam bi çikolata yaptrdım yanınada bir şey olsun yeter diyorum ne olabilir kolonya sabun bunlardan yaptran uyguna var mı
HSena38 Qwwertyvjh Eyüp Sabri Tuncer in küçük kolonyasindan alabilirsiniz yada türk kahvesi ile çikolatayı tek paket yapıp dağıtın illa birşey olsun diyorsanız 😊🌸
Mutlubirhamis Qwwertyvjh herkes 4 çeşit mi dağıtıyo 😱 yok artık. Oldu olacak gelene çeyrek de takalım 🤣🤣 ben nazar dualı magnet yaptırdım. Bir de çikolata alırım yeter
Smyye1B Qwwertyvjh alomagnet sayfasında magnet ve türkkahvesi birlikte satıyorlar ben yaptırırken adet fiyatı 5₺ idi şimdi ne kadar bilgim yok. 😇 Yada sukulentde olabilir trendyolda uygun fiyatlı satış yapan yerler var 😌
Sorularimdanbir Qwwertyvjh Çok gereksiz şeyler boş masraf kimse hatırlamıyor bile ama illa yapacaksan anahtarlık magnet
Keskinlerdenkup Qwwertyvjh Yani ben bileklik düşündüm, ince ip aslında sadece. Atolyeverka sanirim sayfa. İlgilide bi sayfada
mericherry Ben çikolata yanına kolonya yaptırdım. Burdan duydum memnun kaldım instagramda sandal hediyelikten en uygun orasıydı. Boş aldım kolonyayı kendim doldurdum