Umut60 Bebek maması ne aldınız ne önerirsiniz sezeryan da sütüm geç gelir diye alıp gitmeyi düşünüyorum bebek açlıktan sarılık olmasın diye mama önerilerini bekliyorum
Ozge Umut60 ben de bekleyeyim sezeryan olacağım iki hafta sonra. Almak istemiyorum ama dediğiniz gibi açlıktan sarılık olmasın diye bir marka belirleyip eşime hemen aldırırım diye düşündüm.
4cocukannesi Umut60 bende 29 haftaligim 34 de sezeryan doğum olabilir dedi doktor ay sonu alışverişe çıkacağım bende bekleyim şurada
Mltmsncn Umut60 evolvia kullanıyorum. Hem bebeğim cok seviyor hemde gaz yapmıyor. Hastanede bu markayı vermişlerdi doktorumuz değiştirmeyin dedi.
Umut60 Seymasezer arkadaşım da hıpp aldı bilmiyorum ama bir ara sürekli aptamil kullanıyordu özel hastanelerde
cutiebun hastaneden veriyorlar almanıza gerek yok ama almak isterseniz de aptamil conformil, bebelac gold, sma öneririm. hipp i önermem.
Zuzu04 Hastanede zaten veriyorlar almanıza gerek yok ama doktorumuz bize sma önermişti sütünüz gelmezse eğer özelde doğum yapacaksanız süt sağma makinası isteyin bebekler yeni doğduklarında genelde uyudukları için çok sık emziremeyebilirsiniz ara ara sağmak yardımcı olacaktır
bsraguruler Bende almadım ama alicam cok araştırdım icerigi temiz olan neredeyse yok hepsi gaz ve gereksiz siskinlik kilo yapiyor ama evolvia iclerinde iyi gaz yapsada cok az yapiyormus ilk etap da evolvia alicam
arenkus Umut60 ben hastane çantama Aptamil aldım koydum 250 gram. Anne sütüne en yakın oymuş doktorlar söyledi ♥️
minik_koala_ve_annesi Umut60 birincisi hastanede mama veriyorlar canim ikincisi bebelac alma bebekler onu cok seviyor asiri seker var icinde ucuncusude doktoruna sor bence bebek muayenesinde illa da mama adi duymak istiyorsan da aptamil ve ya sma
Umut60 minik_koala_ve_annesi yoğun bakımda sadece mama veriyorlardı serviste mama verdiğine emin misiniz doktora danışırım tabi ön çalışma tecrübe ve kullanım farklıdır Zaten hemşireyim ben sıkıntı yok
Belief Aptamil düz olan gaz yapıyor bebekler seviyor ama şeker oranı fazla diye severek iciyormus bende bunu çok geç öğrendim .ya sma yada hipp kullan canım ..
Nurnur000 Umut60 Yiğenimin doğumunda aptamil kullanmıştık. Ayrıca diş çıkardığı dönemlerde de ek olarak aptamil ile bağışıklılığının düşmesini ve kilo kaybı yaşamasını önlemiştik. Ben de kendi bebeğimde öyle yapmayı planlıyorum. Size de fikir olur. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.🌸
Degisken89 Sma en yakın olanı anne sütüne.Aptamilin bu kadar meşhur olması yayınlandığı reklamlardan.mesela ben hiç hipp in reklamını görmedim.ilk çocuğumu onla büyütmüştüm ondanda memnundum.
minik_koala_ve_annesi Umut60 doktor genede bebegin durumuna gore mama oneriyor canim hemsire iseniz daha iyi bilirsiniz ama hastaneden hastaneye degisiyor diye dusunuyorum