Ozlemdrn Niss1 kac haftaliksiniz kac kg siniz Bende kilo almasını istiyorum ama normal kilosunu qlsin dogum zor olur diyede korkmuyorum degilim
HilalEyce Niss1 Düzenli yumurta, çiğ kuruyemiş, kaşar,muz yiyorum. Şekeriniz yoksa karpuz ve dondurma da kilo aldırıyor.
Gulcahan Az az sık sık sağlıklı şeyler yemeye çalışın ara ögunleriniz olsun badem ceviz süt yoğurt muz. Kaşar diyecem o anneye de çok kilo yapıyor o yüzden onu haftada sadece 2 yada 3 kere tüketirseniz dengelersiniz
Gulcahan Karpuzda çok günahsız gibi gözüküyor 1 ayda 4 kilo aldırdı mecburi diyetisyene başladım şuan 6 gündür çok şükür aynı kilodayım hatta 400 gram verdim bebeğim kilo almaya devam edecek benim ödemlerim azalıyor
Gulcahan Ozlemdrn diyetisyene gittim diyet listesi verdi onları yiyorum başkada bişey yemiyorum o şekilde atıyorum
Mlkysf Niss1 muz kaşar süt ürünleri kuruyemis standart şeyler bunlar 😀 bende her gün bir kase yulaf ve kuru yemiş, süt karıştırıp yiyorum birde gece yatmadan muz yarın kontrolüm var bakalım bebek kaç kilo almış olacak ise yarıyormu göreceğim😀