Dilaraortacc1 Bugün bir video gördüm özel hastanede doğum yapanlar sgk ya başvurup verdiği paranın %70i ni geri alıyorsunuz gibisinden var mı böyle.bir şey faturayla gidip dilekçe yaziliyormus
Yldzalra Dilaraortacc1 yanlış biliyorsam o özel sağlık sigortası olanlar için geçerli canım kimisinin özel sağlık sigortası oluyor ve özele gittiği zaman harcadığı paranın yarısını geri alabiliyor diye bende duymuştum ama bizde yok özel sağlık sigortası
hunilimom Dilaraortacc1 doğum yapanlari bilmiyorum ama özel hastaneler de yoğun bakım kuvez gibi şeyler ücret alınmaması gerekiyor alındığı zaman cimere yazdığın da parayı sana veriyorlar ama doğum için hiç duymadım hastakocu mu ne adı ondan mı duydunuz?
Dilaraortacc1 aylinpalaa tiktokta bir doğum koçu anlatmış yorumlarda alanlar da varmış doğru olsa keşke
Dilaraortacc1 ozlem_d devletin normalde belirlediği standart bi doğum ücreti oluyormuş ama özel hastaneler işte 2 3 katı para alıyor bunun faturasiyla gidince sgk belli bi miktarını verip hastaneye ceza vs kesiyormus sanirim
Dilaraortacc1 Yldzalra kadın hiç öyle şeyler dememiş işte bulunduğunuz şehirde sgk ya sorup araştırın falan demiş merak ettim
hunilimom Dilaraortacc1 siz dedikten sonra karşıma çıktı bir video kucağında bebiş vardı öyle olsa herkes alırdı parasıni özeller de istemez sanırım bunu ya başka biseydir belki