Rmysa0308 Bugün radyolojiye detaylıya gittim universite hastanesine 15-20 dakika sürdü renksizdi ama ultrason kafam karıştı.ama doktor tüm ölçümleri yaptı söyledi bi sıkıntı yok dedi 3 boyutlu olmayınca kafam karıştı
Cansuadaa Rmysa0308 bende ilk hamileligimde üniversiteye gitmistim oda renksizdi. Ama bi sıkıntı olmamıştı.
ikkrk91 Rmysa0308 cnku detayli ultrasonu perinatoloji uzmanlarinin alani. Ve kullandiklari ultrason cihazi normal kadin dogum uzmanlarinin bile kullanmadığı daha ileri seviye tetkik cihazi. Radyoloji de girdiginiz icin ultrasonu renkli bakmıyordur
Satiyeak Rmysa0308 bende perinatolojide yaptirdim detayliyi. Renksiz bakildi. 15 20 dakika surdu herseyini soyledi.bitiminde de 2 tane renkli bebisimin fotosunu verdi ❤️
2kizanasi ikkrk91 alakası yok bence hastaneden hastaneye fark ediyor bende özelde radyoloji uzmanına yaptırdım Yarım saatten fazla sürdü renkli baktı
gkbyza ikkrk91 bugün devlette perinatologdan randevum vardı güzel baktı 4-5 tane farklı resim verdi ama organlarının resimleri yüzünün yandan 2 boyutlu halini verdi çok sorun etmedim özel takipliyim nasılsa kendi drum veriyor diye
Rmysa0308 ikkrk91 radyoloji ve perinatolog bakıyor diye biliyorum detaylıya perinatolog şart değil yanı
ikkrk91 2kizanasi belirtmis zaten devlet hastanesi olduğunu bende ona göre yorum yaptim. Radyoloji de bakiyor evet ama bir sorun gördüğünde yonlendirdigi alan perinatoloji uzmani oluyor. Özelde zateb sorun yok ultrason cihazları gayet donanimli
2kizanasi Sorun yok dediyse detaylı baktıysa sıkıntı etmeyin hiç görebileceği her şeyi görüyorlar, hayırla kavuşun ♡
Rmysa0308 2kizanasi çok teşekkürler hepimiz insallah ..benim kendi doktorum bakıyor zaten renkli her kontrolde de detaylı usg diyince hep 3 boyutlu akla geliyor ya kafam karıştı bi an.
ikkrk91 gkbyza söyle renkli ultrason resimleri maliyeti 2 euro civarindaymks oyuzden devlette cok verilmedigini duymustum. Benim gittim perinatolog soylemisti. Ultrasondan cikan fotoğraflarin maliyetini. Sanirim oyuzden
ikkrk91 Rmysa0308 evet tadyolojide bakiyor hanımefendi ama bir sorun gorduklerinde sizi yine perinatologa yani bu konunun uzmanina yonlendiriyorlar.