Tree Leon06 benim normal gebelikti ama doktorum tup bebekte yapiyordu halen de yapiyor ismi tolga ecemis instgrmdn bakabilirsin cnm
2022bebeki Leon06 Tolga Ecemiş, Bülent Berker, Nezih Durmazlar , Berfu Demir, Anatolia Tüp bebek bence Ankara’da en iyilerinden
SinemMmMmMmMmM Leon06 bahçecide berfu demir var canım özellikle onu önerebilirim hem işinin ehli hemde kişiye göre durumlara göre ayrı ayrı protokol uyguluyo ❤️
tam1anneadayi Leon06 bunu bende araştırıyorum ve bi türlü birinde karar kılamadim bahçeci ağır basıyor ama
Tree Leon06 rica ederim benim 2. Dogumu o yaptirdi cok da guzel dogum oldu hatta oglumun adi Tolgahan koydum tavsiye ederim hocami
Leon06 tam1anneadayi ya ben daha bugun öğrendim sadece tüp bebekle hamile kalacağımı napcam bilmiyorm
tam1anneadayi Leon06 aynı şeyi bende 3 yıl önce öğrendim ama hiç umudumu kaybetmedim doktorda bana öyle dedi tüp bebek dışında alternatifin yok diye güç bela para biriktirdik herşeyden kısıp Rabbime kalmış inşallah bizede bir evlat bahşeder dua edelim ettirelim inşallah bol bol 🤲