Aynurtguleryuz Hatice2323 kontrolumu devlete gidiyorum.amma dogumu ilk basda sancaktepe ozel bolge hastanesinde dusundum.amma bu gun dogum fiyatlarini duyunca vazgectim.cunki baya pahalanmiş.onun icin saygi hastanesini arastirayim dedim
Sedavarol [silindi] merhaba bende pelin hanımın takiplisiyim kendisinden memnun kalmadınız mı acaba ilk gebeliğim tüm kontrollerin kendisinde oluyor az öz konuştuğu için bende pek bilmiyorum doğumlarını
[silindi] Sedavarol peline ben hic gitmedim , cok sert dediler , giden biriyle konustum birkez iste ondada 36 haftada bebegin kalbi durcak falan demisler. Ebru cok guleryuzlu ve hastalarini hatirlayan bir doktor ama maalesef sezeryanci o yuzden uzuyor beni :)
Sedavarol Aynurtguleryuz Bende saygı hastanesi Pelin doktorun takiplisiyim şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım 5 haftalıkken itibaren 27. Haftadayım çok şükür bir sıkıntı görülmedi benimde ilk gebeliğim olduğu için burada bekleyeyim doğumları nasıl bilmiyorum fakat aşırı şekilde Ebru hanımı öneriyorlar
Hatice2323 Aynurtguleryuz kesinlikle bende oraya gidiyorum geçen hafta gidince bende sok oldum ondan sordum. Acaba uygun bir yer bulabilir miyiz
Ffatma Aynurtguleryuz gece doğum yaptım erkek bir doktora denk geldim ismini bilmiyorum. Doğumhane tek kişilik, doğumdan sonraki oda çift kişilik
Aynurtguleryuz Sedavarol ssklı normal dogum 5000 tl,müayine ücreti 300 tl dediler bana.zorunlu sezeryan 7000 yanlis hatirlamiyorsam.
Deletedmom_7156 Ffatma ayy ilhan varankta nasil yaptınız ya ben oraya gittim agliyarak kaçtım resmen doğumhaneden bide hiç iyi ilgilenmiyorlar bağırıp çağırarak kizarak hep geceleri hep ayni doktor oluyor orda
Ffatma Deletedmom_7156 ben de doğuma girerken içerde kadın bağışları duydum oturup ağladım yalnız başıma bes saat kusma ve sancıyla geçti.. bana kimse bağırmadi kötü davranmadi ama ben de hic ses çıkarmadım o kadar saat kıvranıp durdum tabi 😄
Sedavarol [silindi] pelin sert biraz evet az ve öz anlatır bu zamana kadar bir sorun olduğunu duymadım. Ebru hanımı duydum bende çoğunlukla çokk iyi diyolar güleryüzlü çok naz çeken bir doktormus. Allah sağlıkla versin bu artan fiyatlara rağmen neler yapabiliriz bende bilmiyorum🙏
Deletedmom_7156 Aynurtguleryuz Şubat’ta doğurdum Ulduz hanim vardı yabancı çok memnun kaldım ben hep devlette gittim devlette dogurcaktim doğum aninda devlet beni almadı saolsun hemen gider gitmez beni doğuma aldi ve bebegimide benide kurtardı çok ilgili bi doktor haylen konuşuruz