vesilece Konya’da kardiyoloji uzmanı öldürülmüş kızlar 😞😞 hekimsene bağlı doktorlar Perşembe cuma grev yapacaklar!!
vesilece vesilece grev haberleri için hekimsen, tabipsen yada hekimbirliği sendikalarını instagramdan takip edin…
Cylnsms vesilece Bu katliamdaki en büyük pay yetkili olanların ❗ Sağlık çalışanı olarak mesleğimizi icra etmeye korkar olduk ..😑
vesilece kelebek03-6 hasta doktoru ve sekreteri öldürmüş canım sebebi niye sordun?? Hiç bi şey öldürmesini haklı çıkaramaz 😞
Deletedmom7373700 kelebek03-6 diyelim ki doktor hastaya kızdı ve bağırdı. Bu öldürülmesini haklı mı çıkaracak sizin gözünüzde ? Eğer hayırsa cevabınız nedenini de önemli olmamalı bence
kelebek03-6 vesilece yok tabiki de haklı değil öyle bişey aklıma bile gelmedi sadece kavga mı etmişler nolmuş da öldürmüş diye merak ettim
kelebek03-6 Deletedmom7373700 hey Allahım ya ne kadar boş yapmaya meraklısınız ben adam haklı mıdır diye mi sordum sanki olayı haberlerde görmedim nasıl olmuş niye olmuş diye merak ettim ne kadar meraklısınız abartmaya