• Gebelik
  • Kız kaç kilo aldınız hamilelikte 🥲

24 hafta 11kg bazen ödem oluyor 3 kilo oynuyor aklım gidiyor 2 günde 3 kilo mu aldım diye arada ama sabah aç karna bakıyorum hala aynı ohh diyorum yinede 24 haftaya 11 kilo çok sanırım ne güzel burda kimse kilo almamış biz nasıl alıyorsak 🫣🤗

GulsahTasdelen tabiki yiyoruz bende 35+3um 3kilo aldim gayet guzel beslendim sadece hamur isi tatli yemedigim icin herhalde kilo yapmadi bebegin kilosu suyu hersey yolunda ❤️

36+4 9 kg aldık

Oznurozdemir gayet iy bebeğim 1700 gr 40 cm de boyu bugun kontrolüm vardı yapıyla alakalı sanırım kızımdada 8 kg aldım sadece bunda 65 le hamile kaldım 68 im şu an boyumda 1.70

15 haftalık 4 kilo aldım 🤦‍♀️

Seyma5

35+4 haftalık hamileyim 20 kilo aldım. Şuanda sınırda duruyorum dahada almadan doğurmak istiyorum. 😂

Herkesin hamileliği bir değil kimisi kilo alamaz kimisi yemese de alır bir de ilk gebelik öyle geçti diye ötekilerde aynı geçmeyecek ben önceden çok takardım ama bebişlerimiz sağlıkla doğsunlar yeter bebekleri üzmeyelim bir şeyleri kafamıza takıp kilo alınır da verilir de sağlık olsun yeter ki 😍

Bebek kaç haftalıkken kalp atışı duyulur kızlar😇

Seyma5
Bende 12 kilo aldım🥲
Ama neyseki hiç bişey doğacak bebeğim için önemli değil geçer kilolar 🥰🥰

Seyma5 bende ayni hfta ayni kilo bosver ya aman ye can bogazdan gelir

32 haftada 13 kilo aldım, başlangıç zayıf olduğu için 16-17 de alabilirsin diyor doktorum 🥲