Buket_38 Kızlarrr 25 haftalık hamileyim kaç doktora gittiysem hepsi açılma var dedi erken doğum olabilir dedi çalışmayacan ayağa kalkmayacan hiç Bi iş yapmayacan dedi bu haftada bunu yaşayan varmı napıcam bilmiyorum
Eminebayram Buket_38 dikis atmadilar mi canim bende rahim kisalmasi vardı 25mm düştü doktor erken doğum olmasın diye dikis atti bir hafta önce şimdi 23 haftaligim yatacaks8n kalkamyacaksin sadece tuvalete kalkabilirsij dedi .
Yarenvekardesi Buket_38 geçmiş olsun canım. Ben yaşamadım yardımcı olamicam ama sana sormak istedim . Açılmayi nasıl anladın alttan muayne mi etti tesadüfen mi anladin yoksa başka ağrın sizin mi vardı da baktı
Nermin994 Buket_38 Selam bendede durum aynı 10mm rahim ağzında kapalik var 22haftada 20mm girdikçe 10mm düştü şimdi 30haftadayim yataq rejiminde Allah yardımcıniz olsun
Hakanbuse Buket_38 ben yasadim 1 hafta hastanede yatirdilar 24. Haftamla 25. Haftamda beni simdi 37+1 oldum kizimin daha gelmeye niyeti yok gibi bi sure dikkatli davran bol bol uzat ayaklarini yat bebegin asagi baski yapmasin iste dikkat et bol su ic
Buket_38 Eminebayram hayır dikişden hiç söz etmedi. Baktı ve banada kalkmıcaksın dedi ilaç verdi bu ilaç o açıklığı kapatır dedi şimdi onu kullanıyorum
Buket_38 Yarenvekardesi ilk önce çok şiddetli kasık ağrısıyla gittim enfeksiyon oluşmuş kasıklarımda onu araştırıp bakarken farketti doktor alttanda muaneye etti ultrasonlada sonrada ilaç kullanmaya başladı ayağa kalkmamı yasakladı