Ormanmeyveli Kızlar gidecek misiniz? Normalde planlı olduğu için hep o günlere randevu almazdım ama sağolsun şimdi açıkladılar riskli durumum var her koşulda gitmek zorundayım. Grev olduğu zamanlar giden var mı doktor oluyor mu?
Deletedmom73711 Ormanmeyveli Kızlar sanırım grev varmış şimdi gördüm haberleri, çok üzgünüm. Hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz doktorlar olacak mı olmayacak mı diye
minik_koala_ve_annesi Ormanmeyveli bende ankaradayim canim esim saglik ocagina gitti hizmet vermiyoruz demisler komsumda hastanrye gitti kimi doktor randevulu hastasina bakiyor kimi bakmiyor grevdeler dedi
Ormanmeyveli Deletedmom73711 Evet canım maalesef benim de durumum biraz sıkıntılı tek randevu yarına bulmuştum ben de çok üzüldüm. Hastane henüz bize bilgi gelmedi diye dönüş yapmış bekliyoruz bakalım
Sinemakty Benimde yarın randevum vardı aradım hastaneyi bize öyle bir bilgi gelmedi dediler sabah tekrar arayın ona göre gelirsiniz dedi.
Ormanmeyveli Sinemakty Şehir hastanesini mi aradınız acaba benim randevum 11 de erken kalkıp aramam mı lazım hangi numarayı arıyorsunuz birde
genccanne Geçen hafta oerş cuma da grev var demişlerdi ben gitmiştim vaedı doktorlar ama bu sefer olcakmı bilmiyorum yarın gideceğim bende perinatotolojiye gidiyorum inşallh vardır
Sinemakty BEN şimdi tekrar aradım 10:45de Ümit Yasemin serte almıştım çalışıyor kendisi hasta kabul ediyor dedi .0312 552 60 00 burayı arayın gebe polikliniğine bağlanın doktorunuzu söyleyin ona göre gidin
Ormanmeyveli minik_koala_ve_annesi Yola çıktım bacım çok geç 😂😂 benim randevum vardı ya muayene ederler diye düşünüyorum en kötü acil kısmından girerim
minik_koala_ve_annesi Ormanmeyveli esim saglik ocagina gitti hizmet vermiyoruz demisler 200 tl rapora para verdi ozelde doktorun keyfine mi kalmis napmis canim artik insallah muayene olursun