DefneErva tecrubesizanneadayi12 Öyle diyen çokta bilemedim. Bir de benim eşimin anneannesi, bebek hareket edince gökyüzüne bak mavi gözlü olur demişti ama hiç denemedim 😂
MerveeD tecrubesizanneadayi12 Ben tıktoka Mavi gözlü bir bebek var sürekli ona bakıp inşallah bebegımın gözleri saglıklı bir şekilde böyle olur demiştim eşim kahverengi ben ela eşim anne baba kardesı kahverengi benım aılemınkıde kahverengi sadece ablam yeşil.. Şimdi bebegımın gözleri mavi bilmiyorum baktıgım içinmi oldu yoksa dualarım mı kabul oldu❤️
Ays_cskn tecrubesizanneadayi12 ben esime cok bakmaya çalıştım gamzeleri var babasina benzesin diye bana benzedi aynada cok kendime baktim sanirim tersi oldu😁😁😁🤣
Satiyeak tecrubesizanneadayi12 ben esime hep bakiyordum ona benzesin diye degil ama sevdigim icin😂kızımın detaylida esime benzedigini gorduk😂
tecrubesizanneadayi12 DefneErva ay bunuda ilk defa duydum 😂yinede biz şansımızı deneyelim bebiş hareketlendiği an camlardayım bn bundan sonra🤣
Yisenturk MerveeD maşallah Allah nazarlardan korusun bebişinizi . Bebeğiniz ne kadarlık oldu ? İlk zamanlar beneklerin gözleri mavi oluyor sonra geçiyor sizin o süre geçti mi şuan kalıcı mavi mi , ona göre bende uygulıyım 🫣😂
papatya56 Tiktokta bı tane bebek vardı hep ona bakıyodum mavı gözlü beyaz tenli hep dıyodum mavi gözlü olsun dualarım kabul oldu aynı o bebegede benzıyo eşim yeşil gözlü ben kahverengı
Adacan İlk gebeligimde hep eşimin göz yapısına benzesin diye dua ettim sanırım çok etmişim eşimi resmen tekrar doğurdum hiçbir fark yok 😁
MerveeD Bebegimizolsun sen Begendıgın bir bebege bak bacım 😂😂 gizeemabay tiktok kullanıcı ismi o bayanın kızı
Bebegimizolsun MerveeD bakıyorum çok beğendiğim bi kız var çok tatlı maşallah ona bakıyorum ama çok övdünüz ya merekk ettim🤣🤣
Deemetibostnci Bende ekran resmi yaptım telefona girip çıktıkca bakışıoz mavi gözlü bebiş resmi var 🤣🤣🤣
Deletedmom7373700 tecrubesizanneadayi12 sizce doğru olabilir mi ? Maymuna bakarsak maymun mu olacak çocuk ? Kediye köpeğe bakarsak kedi mi olacak ? Zerre mantıklı olmayan bişey işte