Zisanince Yarına perinatoloji bölümünde randevum var eeee riskli gebelik bölümü oluyor 1,5 saat yok gidiyorum acaba doktorum yerinde olur mu ya
ErdoganGamze Zisanince Aynı durumdayım perinatolojiye gitmem lazım. 1 buçuk saatlik yol var. Ne yapacağımı bilemedim
Zisanince Alna acaba benim olmuşmudur benim bölümüme dışardan randevu alamıyorum ki doktorum kendi veriyor randevuyu
Dilekmm91 Doktorlar 2 günlük iş bırakıyorlar yarından itibaren ruh hastaları yüzünden ülke ne hale geldi hükümette çıkıp bir şey demiyor sen yıllarca oku pisliğin biri seni öldürsun adalet nerde
Zisanince Dilekmm91 ah ah ülke ülke değil ki yemin ediyorum bıktım artık ya bu ne ya yeter be her şey mi çile olur adaletsiz olur yeter ya
ruveydataskin Nst ye girecektim 38 haftalık oldum ağrılarım var bebeğin suyu iyi mi vs merak ediyorum 🤦♀️
genccanne Ankara şehir hastanesi geçen haftada grev vardı gittim baktı doktor perinatoloji gidiyorum yarın yine gideceğim inş gene bakarlar
Ormanmeyveli genccanne Ay ben de gideceğim ben de riskli gruptayım randevum vardı bakmazsa acilden gireceğim.