pieceofcake Sen yorumunda başka bir kadını Türkçe bilmemekle suçladığın ve aşağıladığın için ben sana direkt sinirle yazdım. Eğer sen o kadını aşağılamasaydın yorumunu sadece okuyup geçecektim. Sorun burada insanlara üstünlük taslamaya çalışmandı. Yüksek lisans mezunu, dereceyle eğitimini tamamlamış bir ‘Türkçe Öğretmeni’ olarak ve açıktan da hala sürekli yeni bölümler okuyan biri olarak burada uyarabileceğim o kadar çok kişi var ki. Onlara takılmıyorken senin basit yazım hatalarınla uğraşamam zaten. Üstelik en büyük problemin egon iken.
Kaldı ki dile ne kadar hakim olursa olsun konuşma-yazma becerilerini sık kullanan biri hızlılık adına vs dalgınlıkla hata da yapabilir. Ben hoş görüyorum. Tekrar ediyorum sorun en başından beri sadece SENİN YERSİZ EGON.
Kimin burada ne eğitim aldığını bilmeden sadece kendi eğitimine bakarak konuşamazsın. Hatta ve hatta karşındaki herhangi bir okul mezunu olmasa bile bu seni zerre ilgilendirmez, küçümseme hakkını da vermez. Herkes aynı şartlarda yetişmiyor çünkü.
Not: BOŞ BAŞAK DİK DURUR!