Deletedmom52620 Hanimefendi nedir bu dramatize cabaniz yok linc yesiniz yok bilmem ne? Sizinle daha once birkac post’ta da denk geldik pasif agresif bir yapiniz var ve surekli bir seylerden sikayetcisiniz uzerinizde bir memnuniyetsizlik var. Turk tabipleri adina sizlerden ozur diliyorum memnun edememisler ki tek misyonlari bu cunku… Hangi bilinc bu? Sizi 5dk icinde nasil memnun etmesini bekliyorsunuz? Herhangi bir giyim kusam beklentiniz var mi kendilerinden? Gercekten yeter, aldiniginiz tek sorumluluk kendi sorumlulugunuz kalkmis sacma sapan doktor elestiriyorsunuz GITMEYIN EFENDIM. Hatta umarim ayni sehirde degilizdir de eskaza esime denk gelirsiniz sayet esimi ve sinirlerini seviyorum sizinle yipratmasini istemem. Onemrim, aciniz tur sayfalarini (Ets, Jolly, tatil sepeti vs) kendinize hastaneden randevu degil de ultra her sey dahil konseptli bir otelden rezervasyon yapin. Beklentinizi anca karsilar. Ben yurtdisinda okudum orada yasadim. Bugunun super gucu Amerikada 3 hafta yattigim hastanede sadece 1 kere doktor yuzu gordum. Doguma gideyim diyordum, miyomlardan sonra gozum yemedi dedim beni Turk hekimlerine emanet edin.