Rainak Merhabalaaarrr. Green clean’in çamaşır deterjanı ismarladim ve bugün geldi. Kokladım ama bence baya kötü. Herkes çok övmüş ama bence tutkal gibi kokuyor. Acaba yumusaticisini alsam farklı olur mu o daha mı güzel kokar ki? Kullanan var mı? Yoksa geri yollayacağım
Busem44 Rainak canım bende ondan aldım ilk banada öyle geldi ama bitkisel normal diğerlerinde parapen vs var kokulu yumuşatıcılar yasak herkes için sağlıklı değil esans var sonuçta kimtasal hep
Seymaa95 Rainak ben oğlum da uzun süre kullandım, şimdi doğacak bebeğim için yine aldım yıkadım bile bence kokusu çok güzel yıkanınca da öyle, önemli olan kokusu değil zaten ama kokusu da güzel bence yenidoğana çok uygun hiç rahatsız etmiyor
Doga_deniz Rainak Koku herkese aynı gelmezki doğal olarak. Yıkandıktan sonra kokusu baya hafif geliyo şimdi direkt koklayınca ağır tabiki. Ben de ilk kızımda green clean kullanmıştım ama bunda granül sabun kullanmayı düşünüyorum en doğalı o sonuçta ve ben de kokulardan çok tiksinirim. Yumuşatıcı tam olarak arınmıyomuş çamaşırlardan o yüzden bebeklerde de büyüklerde de önermiyolar bence koku hassasiyetiniz varsa granül sabun en güzeli👍🏻
Minigim38 Bende dalin aldim hem sıvı çamaşır deterjanı hemde yumusatıcısimi kokusu cok güzel kendi kıyafetlerimde bile kullanasım geliyor😄😄
momtalks Dalin gerçekten içerik olarak çok kötü. Hala kullanan olmasına inanamıyorum Instagramdaki tüm iyi hesaplar inceliyor açıp bakın. Baby’s Green markası güzel kokuyor ve tertemiz diğer deterjana ona da bakabilirsiniz. Ben siveno aldım hafif portakallı kokuyor bitkisel ama bu kokular yıkadıktan sonra çok kalmıyor.