anne96 yuzey temızleyıcı mutfaklarınızda kullandıgınız yerlerde fılan memnun kaldığınız markalae var mı
anne96 seyma9188 asperokslar ıyı mı memnun musunuz ☺️ ocakta davlumbazda ıse yarıyormu yagı hemen cıkarıyormu ☺️
Mavininbiri anne96 Çok çok iyii saniyede çıkarıyor bütün yağ,kirleri hiç uğraştırmiyorr el’im kolum olmuş resmen. Sarı güç çok fazla kullanıyorum mavi güç de çok iyi ama şu an kokusu çok ağır geliyor hamilelikten dolayı çok fazla kullanamıyorum
Vera09 anne96 mavisi banyoda çok iyi bence ama hamileyken pek kullanmıyorm mutlaka maske takılması gerekiyor çok ağır kimyasal ve koku
seyma9188 Mavininbiri Mavi güç biraz ağır kokuyor doğru ben fazla beklemeden köpürtüp yıkıyorum.Daha çok batarya ve duşakabinde çok güzel oluyor patlatıyor baya
[silindi] seyma9188 ben de bütün evi amway ürünleriyle temizliyorum alerji doktorum bile her yeri locla sil dedi
seyma9188 [silindi] Ürünler çok ucuz değil ama bereketli annem hep amway kullanırdı evlendikten sonra da ben devam ettim 😁
Mavininbiri seyma9188 Aynen bayağı guzel temizledi, bırakamadım çok üstünde midem bulandı maske takmama rağmen eşim hemen çıkardı banyodan bırakmadı bütün hepsini yapayım. Buna rağmen güzel temizledi