Meltemondessss Kızlar iklimi tarama testi sadece 12. haftada mı yapılıyor 12. haftam bayram tatiline denk geliyor ne yapacağım şaşırdım Lütfen bilgisi olan bilgilendirebilir mi siz kaçıncı haftanızda yapmıştınız
Canancndn Meltemondessss 10 ile 14 arası yapıloyo. Devlet değilse doktorunuz özeller çalışıyo bilginiz olsun. Enaz 43 mm olması gerekiyomuş bebeğin ben doktora 10 haftalıkken başka bişey için gitmiştim şimdi tekrar gidicem
Meltemondessss denizasigi valla çok sevindim teşekkür ederim öyle yqpayım o zaman 9 gün tatil dimi yanlş bilmiyorum
Elaeyl İkili tarama testi yüksek riskli çıkan var mı aranızda bugün öğrendim sonucu biraz moralim bozuldu bunun gerçeklik payı yüksek mi bilgisi olan arkadaşlar var mı
Canancndn Elaeyl çok şaibeli bi konu bence canım. Bende yarın giriyorum taramaya. Çok şey okudum onunla alakalı endişe etmekte son derece haklısın ama. Atıyorum 1/100 100 kişiden birinde görülmüş sende olabilşrsin başkasıda olcak diyede bişey yok olmıycakta. Seni göstermiyo bence aslında olasılık tamamen görünce de ürküyoruz. Seni fetal yada amniyosenteze yönlendirdi mi ne dedi
Elaeyl Evet amniyosenteze de yönlendirdi ben istemedim doktor açıkça ikili tarama sonucu yüzde yüz doğruyu göstermiyor dedi. Fetal dna düşünüyorum, ultrasonda bir problem yok dedi