annenur Gamzeates evet kesinlikle okadar kalabalık ki zaten doktorlar da işini hiç severek yapmiyor zamanı doldurmak adına gelip gidiyorlar mesela ben de gebeyim hiçbir öncelik yok diyelim ki bir amca teyze anlamadi dediğini adam cahil bilemez ki bir daha anlat nolacak tersliyorlar . Gerçekten test verecek olmasam ve gece vakti olmasa asla gitmem oraya
Padfoot Kbra3352 tatlım bişey sorcam ben bilmiyorum o yüzden soruyorum. Svt de ilk hangi ilacı kullanırsın, o ilaç yoksa muadil olarak hangisini kullanırsın. Bilmediğimden soruyorum yanlış anlama 🙃 lütfen gogglelama hemen anlarım 😊
mhmmddgc Padfoot Ahh İçim Acıdı Çok Üzüldüm Nasıl bir canilik, Nasıl bir Vahşet. İlk başta ameliyathane sandım poliklinik odasını. Bu ülkede hekim kolay yetişmiyor maalesef. Türlü mobbinge, yorgunluğa, strese rağmen hekimlerimize sahip çıkmalıyız😭
Celiktss Doktorun ölüm haberine yayın yasağı geldi.. Başımız sağ olsun cidden.. hem ülkenin hem adaletin..
Padfoot Celiktss yazıklar olsun ya yazıklar olsun. Gerçekten mesleğe dönmüycem bu saatten sonra ya. Bitti artık benim için
annenur Deletedmom70006 hanfendi ben benim durumunun kötülüğünden bahsetmedim ben bekliyorum zaten gebeyim ve covid olabilme durumunu düşünerek gittim gece olmasa oraya gitmezdim zaten ve bizden sonra gelen hastaya öncelik tanıdık diyorum hatta bunu bütün bekleyen hastalarla yaptığımızı söylüyorum ama o bayanin durumu acillikti. Belki ona gerekli müdahaleyi yapıp daha sonra gidilebilirdi. Onlarında hakları var ben yemesin icmesin robot gibi gelene baksın demiyorum zaten ama o halde bırakıp gitmesini doğru bulmuyorum. bir beş on dk sonra gitse sorun olmazdı heralde siz biliyorsunuz galiba . burada şaka gibi olan ben değilim lütfen doğru konuşalım ben kimseyi kırmak rencide etmek istemiyorum siz de seviyeli konuşun benimle illaki siz de haklısınız ama o kadın da orada hakli kocası da haklı. Üzgünüm
Deletedmom70006 annenur ben gayet seviyeli konuşuyorum. O hastanın nesi olduğunu, nesi olabileceğini siz bir doktordan iyi bilemezsiniz. Doktor musunuz muayene mi ettiniz de gerçekten acillik olduğuna kanaat getirdiniz. Kendini yerden yere vuran hastalar geliyor hastaneye. Dışarıdan bakıldığında evet çok hastalar ama biz biliyoruz ki aynı hasta dün de geldi ondan önceki gün de hastalık hastası yani acil bağımlısı. Hiçbir doktor birisi ölürken kenardan izlemez merak etmeyin. Dışarıdan gördüğünüz gibi değil bazi şeyler. 10 dk sonra gjtsin diyorsunuz. 10 dk sonra acile gerçekten durumu kritik ve müdahale gerektirecek bir hasta gelirse ne olacak? Bir 10 dk daha 10 dk daha. Bulunduğunuz anı düşünmeyin o insanlar 24 saat boyunca orda nöbet tutuyorlar.
Celiktss Padfoot zaten canım sıkkındı.. twitterda adamla ilgili hastaları öyle güzel yorumlar yapmışlar ki.. Çok değerli bi hekimmiş.. ama işte iş işten geçmiş.. yazıklar olsun valla
Celiktss Padfoot sonra neden yurtdışında çalışılıyor derler.. Kopenhag başvurusu yaptık biz de .. burda insana değer verilmiyor diye.. yazıkkk
Padfoot Celiktss midem alt üst oldu vallahi. Biz niye şaşırıyoruz ki ya gerçekten. Gitsinler ölsünler.. herşeyi hakediyor bu doktorlar
immos Biri öldürülür, biri mezun olurken konuşturulmaz diğerlerine giderseniz gidin ne haliniz varsa görün denir. Bir gün başımız sıkıştığında beni Türk hekimlerine emanet edin diyebileceğimiz hekim bulamayacağız.. O gün kafamızı çok vuracağız ama işe yaramayacak !!
Padfoot Celiktss en iyisini yaptınız vallahi. Biz de dil çalışıyoruz eşimle. İnşallah birkaç seneye çok başka yerde olacağız
Padfoot Celiktss çok basit bir tıbbi bilgi sordum ona bile cevap veremedi. O yüzden gerçekten boşverin
Celiktss Padfoot İngilizce öğretmeniyim zaten. Eşim de ydışı bağlantılı çalışıyo zaten.. bebek için en iyi şartları sağlayan yerde devam bu saatten sonra..
annenur Deletedmom70006 hanfendi siz neden bana bilendiniz ve sallıyorsunuz onu anlayamadım. Cevap verdiğiniz bir üstteki postta hak veriyorum öldüren iyiki oldurmus doktorlar hakediyorlar felan mi yazdım hayır haberim yoksa söyleyin. Hepsi için konuşmadığımi söyledim zaten. Ama siz körü körüne hepsini savunuyoruz. Bir öğretmen öğrencisini taciz ediyor öğretmenlik kutsal değil mi bir polis illegall işler ceviriyo polislik kutsal değil mi Bir anne çocuğunu çöpe atıyor ya annelik kutsal değil mi işini layığıyla yapmayan cikamaz mi yani niye kötü korune savunuyorsunuz Hayır Kesinlikle ölmeyi hak etmediklerini Allah’ın verdigi canı yalnızca Allah’ın alabileceğini yazdım zaten… Ama o an eşini o halde gören bir koca (sizde diyorsunuz ya hani doktor değilsiniz acillik olduğunu nasıl anladın diye) adam mı anlasin karısının iyi olup olmaidigini biz mi diyelim ona sen dur senin durumun iyidir yoksa yemeğe gitmezdi doktor diye . Ya sizin deidguniz değil de doktor gerçekten duyarsizsa. Neden hiç o yönünü düşünmüyorsunuz yüzde yüz kesinlikle haklı mı O cinayeti işleyen insanların psikolojisini o noktaya getiriyorlar dedim mesela biz o an bırakıp başka hastanye gittik bu da yapılabilirdi bir seçenek tabi ama her insan da bir değil her doktor bir olmadığı gibi hepsini genelleme yaparak körü körüne savunmayin bence. Yine diyorum Rabbim doktor değil kimseye bunu yaşatmasın insanlarımız sabırlı doktorlarımız da daha duyarlı olsun insallah
Celiktss Padfoot eşimi uçaktan almak için bekliyorum.. azcık keyfim vardı haberleri görünce kaçtı zaten. Bide ülkenin cahil zihniyetiyle mi savaşayım Salla
Deletedmom70006 Padfoot aa ama memurmus şu an calismiyormus lütfen.. unutmuştur her şeyi bi başlasın göreve hatırlar.