Muallime_97 postlarınıza baktım biraz oncelikle ne kadar canınızı sıkmayın desem de insan sıkıyor. Ama sunun farkına varmıstım gercekten iyi beslendım hftada 100-150 gr fln alıyodu yanı 38 e kadar ancak 2200 u gorebıldık sızın tahmınen 2500 gibi doğsa cok cok iyi. Bebeğin kilosunun hiç bi önemi yok önemli olan organ gelişimi haftasını tamamlaması. Kuveze gırmesi için kıstas kılosu degıl normal kıloda dogan bebeklerde de solunum sıkıntısı olsa kuveze koyuyolar. Bebeğiniz prematüre değil çok sükür, 600 gr doğanlar var. Ve inanın cabuk büyüyolar 15 gunde 500 gr aldı allah yardım ediyor. Mememi kapamıyor sağıyorum yara oldu mastit oldum üstüne doğumda kalmadı ama sarılıktan 1 gece ısık tedavısı ıcın hastaneye aldılar 4. Gununde ağla ağla helak oldum. Hamılelıkteki o ağlaklık doğumdan sonra cok daha fazla oluyo herseye ağlıyosun. Sıkıntılar hep olacak o yüzden iyiye odaklan. Bana da bır gun degıl bıkac gun yatırırız demişti doktorum bebeğe adapte olamazsanız diye epidural spinal sezeryan oldum bu arada o ağrı sızıyla akşamına ben bebeğimin altını aldım üstünü değiştirdim ve ertesi gün 150 km yol geldim arabayla. Allah yardım ediyor inan moral olarak çöküyosun ama sağlıklı olsun yeter ki bebeğin sağlıkla gelsin hepsi geçecek bu haftaları görmüş olman cok cok iyi.