mnrgnc Zehra65_ valla bende o gün doğurcm sandım hatta burda sancı gelince duş alın rahatlarsınz diye okumuştum duşa girdim benim sancım daha da arttı 😃 ama bir saat sonra falan geçti bende anlamadım 😃
Suzis mnrgnc ay ay ben de oyle heh dedim kesin doguruyom. Adet sancisi gibi oldu ertesi gun de kasilmalar cok oldu heh dedim yine aciliyor geliyor heralde aksamina sanki o ben ben değilim baska biri gibi oldu sifir sanci kasilmaya döndü 😁
Suzis Zehra65_ ay ayni kendimi gordum yaa 😂gulsem mi aglasam mi bilemedim gerçekten ben de oyle kalktim mutfagimi topladim her seyi hazirladim bi baktim sabahina bir sey yok 😕 😅
Nililaylayla Bugün 38 haftadayim muayene oldum 39u bekler dedi 3300 olmuş hiç belirti yok ben de doğsa diye bakıyordum önce sağlık tabii ki de insan hevesleniyor bir de ağırlık çok 😅
Deryak52 Suzis walla benimde ne gelen var ne giden sancım yok bebek makas dönmedi bende napcamı şaşırdım
Arzukeskin Suzis aynı durumdayız eşim gündüz 3 de işe gidiyor gece 12 de geliyor oğlum 1bucik yaşında artık halim kalmıyor 36+3 haftalığım yemk yapmak çok zor geliyor artık sehir dışındayız ailelerimiz yok tekiz bide
iremunl zeynepdurunun_annesi doğum tarihiniz dr 14 temmuz olarak mı söyledi benimde 10 temmuz ama sancı ağrı yok 1 haftadır 1 cm açılma ile bekliyorum 39+3deyiz