Sleepless_Mother 27+1 haftalık hamileyim ve son bir saattir sürekli idrara cikiyorum ama 5 dakika bile dolmadan enfeksiyon yok hafta içi hastanede tüm tahliller yapıldı bu neyin nesi ?
benimmdunyamm Sleepless_Mother 5 dk ya bir mi giriyorsun canım suyun falan gelmesin 5 dk ya bir normal değil bence
Novaa Sleepless_Mother Ben de 26 haftalik hamileyim. Bana gece yattigimda zaman oluyor. Az az surekli cisim geliyor. Yine de iciniz rahat etsin diye doktorunuzla baglantiya gecebilirsiniz😇
Sleepless_Mother benimmdunyamm valla bilmiyorum ki canım ilk gebeligimde böyle bişey yoktu hani şu nasıl gelir bilmem ki sezeryan di benim 😔
benimmdunyamm Sleepless_Mother valla bende bilmiyorum ama sızıntı tuvalet şeklinde gelen varmış ondan aklıma geldi bende sık gidiyorum ama 5 dk ya bir kesinlikle değil yani
Merveebuluttt Sleepless_Mother ben serklajlıyım iğne batar gibi ağrım var ve bacağım sızlıyo dün gittim serklajım için herşey iyiydi🙄
GulF Merhaba kızlar Bende 16+3 haftalık hamileyim serklajlıyım bugün alt kasık ağrım var ve sürekli idrara çıkıyorum 15 dk da bir ve bi sorun mu var ki acaba