Aysunnn1907__ Yildiz028 ya ben cuma gidicem doktora benim de galiba 7-8 haftalık ben de sanıyorum tek ben de bel ağrısı karın ağrısı oluyor😂herkeste oluyormuş demek
yagmur_225 Eldgrn gözün Aydın 😊 diş ağrısı için ne yapılıyor bilen kızlar yazsın benim de arada 20 liklerim ağrıyor 🥺
Eldgrn yagmur_225 sağol canım valla öndeki iki dişinden sol taraftaki curuktu hatta yanına da kaydı üst ön şok iki dişimin ortası dolgu hamilelikten mi bilmiyorum çok vuruyor iştahım çok açık yemek yememi engelliyor öyle böyle yiyorum ama yarın doktorra soucam artık yani bu gidişle çok sorun çıkarır yoksa yav en basiti su içiyorum soğukta değil bir sgri vuruyor onuda içemiyorum ağzımı acıyorum hemen ağrıyor hava mı alıyor ne yapıyor anlamadım
Qnl yagmur_225 3 ayı doldurunca sanırım antibiyotik kullanabiliyorsun parol da alabilirsin ama en mantıklısı doktoruna sorman canm
Misey yagmur_225 hiç bişi yapmıyorlar gargara veriyorlar sadece bnmde o dönemlerde durduk yere apse yaptırdı sadece gargara kullandirdi doktr 4.aydan sonra tedavi için bisiler yapiyorlar
MinikBrokoli yagmur_225 benimde ara sıra ağrıyor bol mentollü diş macununu yatmadan önce fırçalarken süreyi uzatıyorum,bekletiyorum ağzım iyice mentollü olsun diye işim bitince direkt uyuyorum geçiyor 🙏🏻
Asellmoms yagmur_225 6+3 haftalık ikinci gebeliğim 4 yaşında kızım var full yorgunluk uykuma istekliyim mide bulantısı hat safhada 🤭
yagmur_225 Eren_umay2 dinlen canım şuan tutunma aşamasında kendimize ve bebişe yaptığımız en güzel iyilik bol bol istirahat 😊
Eren_umay2 yagmur_225 haklisin canm zaten dinlene dinlene yaptım önceden olsa hemen 3 saatte yapardım şimdi saat 4 de bitti hızlı olmamaya gayret gösterdim bakalım
Mutlubebekannee Eldgrn Bı tanıdığım dışını çektirmek için röntgenne girmiş bebeği etkilenmis çok sıkıntı ikisi bir arada
_gmzenur_ yagmur_225 Sabahları kabus gibi bulantılar, sonrasında kasık batmaları, yemek yedikten sonra mide ekşimesi, akşam sırt ağrısı 😂😂😂 veeee daha yolun başındayız 8+1 haftalığız🙏🏻
yagmur_225 _gmzenur_ 10-12 haftadan sonra birden düzeliyor diyorlar ama bakalımmm 🙂 çabuk gel 2.trimester 😁
bbaskan 8+1 günüz bugün bulantılar bir yandan ishal bir yandan sağ kasık ağrısı bir yandan uyku zaten peşimi bırakmıyor napacağım bilmiyorum 😭😭 yagmur_225
Ozgee96 Ceren3510 alt ultrasondan baktımı ? 5 haftalik görunmez zaten bende de görunmedi 6 haftalık gittim kese göründü 7 haftalık bebek göründü
_gmzenur_ yagmur_225 Amin inşallah canım vende dört gözle bekliyorum. İlk hamileliğimden 8 yaşında kızım var onda hiç bir sorunum yoktu sonrasında kardeş düşündük 2 kaybım var inşallah o haftaları görürüm dört gözle bekliyorum o haftaları 🙏🏻
Fundayakut yagmur_225 Ben yarın 10 haftalık olucam 4 gündür miğde bulantısından ne uyuyabiliyorum ne bişey yiyebiliyorum ve bu ilaçlı halim 😓😒😅
ayla__ 10+6 hafta bi ben bi rabbim biliyor ne yaşadığımı . Daha ne kadar dayanırım inanın bilmiyorum 😴
zhragkkayacan Ceren3510 ben de aynı süreci yaşadım kilom da var altıncı haftada gördü doktorum keseyi strese girip kendinizi de bebeği de üzmeyin inşallah her şey iyi gider🤲🏻