iklimdeniz Sat’a göre 7+5, ölçüme göre 7+0. Bacak ve bel ağrım oluyor çok ve ara ara da kasıkta sancı.Korkutuyor sancı ama normal galiba..
ardaada Ceren3510 bekleyin ya da farklı bir doktordan görüş alın. Geç döllenme söz konusu olabilir. Benim de bu şekilde geç döllenme oldu. İlk başta sat tarihime göre aynı şeyleri bana da söylediler. Beta artışı vardı ancak sata göre 5 hafta olmasına rağmen kese görünmedi. 1 hafta aralıkla yapılan kontroller ile sonrasında geç döllenme olduğu anlaşıldı ve sat tarihi değiştirildi. Umarım sizin de her şey yolunda gider 🙏
Ceren3510 ardaada inşallah benimde öyledir yarında aynı şeyi söylerse 1 hafta daha bekleyip başka doktora gidicem.zaten bayram tatili giriyor araya
Ceren3510 ardaada bide bana bu değere göre gözükmesi gerekir 1200 den sonra vajinal muayenede görünüyor dedi
S__ 8+3 yorgunluk, kasık ağrısı ara sıra kahvemsi lekelenme oluyor Dr normaldi dedi her şey yolunda İnshAllah ❤️🐣
Ceren3510 Esratufan evet kesinlikle insan ister istemez korkuyor kötü şeyler duyunca.5 haftalıkken görmeyen çok var doktor direk kötü şeyler soyledi
gecekusuanne 5 haftalik olmusuz bugün keseyi gördük çok şükür bayramdan sonra kalp atisini dinlemeye gitcez Allahin izniyle🤲
dilekom Bebegimizolsun dua edin 🙏🏻 Kişinin kişiye ettiği dua kabul olurmuş. Bugun bezelye kadar olmuş az önce baktım 😔 bunu bile paylaşamamak o kadar canımı acıttı ki.
Bebegimizolsun dilekom ayyy kuzum ya inan çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun çok zor haklısın ama sen elini karnına koy ondan güç al herşeyini ona anlat ❤️ sana evladından başka kimse yakın olmaz sen Allaha tevekkül et boşver kimsenin yanına kalmaz
2kedi1beybi Ceren3510 benimde görülmemişti 5. Haftamda 3 gün sonra tekrar çağırmıştı alttan muayene ile gördük keseyi. Moralini bozma, sadece içini ferah tut. En önemlisi psikoloji.
Bademli yagmur_225 6+0 dan selamlar 🌼arada kasık ağrısı ve uyku hali yaşıyorum başka birşey yok şimdilik ama ilerleyen haftalarda bulantı başlar muhakkak çünkü benim hamileliklerim hep bulantili geçti 😊
Melisanur07 Bugün 12. Haftaya girdik ve bel ağrım yok çok şükür sadece çalışırken başım çok ağrıyor 🕊
Elif25 8+2 olduk bugün benim 3. Hamileliğim. Diğerlerimden farklı olarak ilk kez mide bulantısı yaşıyorum ❤️