Cemileyavuz01 Burcukara01 ben 32 haftaligim çok bel ağrısı oluyo acaba doğum mu başlıyor dye korkuyorum bı santim açılma var cnku iki hftdadr
_momy_ bol stres heyecan yorgunluk bitmişlik… resmen tükenmişlik sendromu baştan sona zor bi hamilelikti artık yoruldum. en son demir yüklemesi yaptılar damardan bir haftadır yatıyorum yarın tekrar kan vericem umarım yükselmiştir değerlerim
Mercimeginannesi15 Çok harket edince olunsan ağrı sızı rahmin patlıcak gibi baskı olması sürekli yorgunluktan gece 12 de uyudun sabah 6 da uyandım 7 de tekrar uyudum 1.5 da uyanmisim ama hayla yorgunum ve öyle esniyorum yine uykum var
Mercimeginannesi15 Burcukara01 bebeğim harket etikxe ağrım olmuyo lakin temizlik yapayım böyle kasıklarım hem yaniyo hem agriyo bide ayağa kalkmaya korkuyorum cubku rahime çok fazla baskısı var aciyo ağrıyo hani yatarken yatık koyuyoruz ya bacak aramıza sağa sola dönerken bacağımı hakaret ettireyim o zaman bile rahim açısı oluyo
Narnur Rahat yatamıyorsun artık yatakta sıcaklar bastırdı iyice o sıkıntı canım hiç bişe yapmak istemiyor doğum korkusu bastırdı 🙁bide üstüne hafiften sarı akıntım var afedersiniz sağ kasıklarımda ara ara agrı var 🤷♀️🤦♀️