benimmdunyamm Kızlar denize girdim geldim hafif belim ağrıyordu ama geçti şimdi aklima şey geliyor acaba denizdeyken suyum geldiyse hadi hissetmediysem falan diyorum 😢
A_syma benimmdunyamm Su geldikten sonra genelde sanci da basliyor. Yani bir anormallik olsa anlarsiniz bence
tarcinnnn neval270071 ben 36+3 37+3 de girdim 😂 o kadar güzel oluyor ki bütün ağırlığını su alıyor. benimmdunyamm hiçbir şey olmamıştır canım korkma. Olsaydı diğer belirtilerin sancın vs de olurdu
Keyf_endam19 neval270071 neden girilmesin ben 34. Haftadayım dün doktora sordum girebilirsin su rahatlatır iy gelir dedi
neval270071 benimmdunyamm ben düz yolda gidemiyorum 33 teyim sen yüzüyorsun valla o da iyi 😂😂 hassaslaştım ben ağırlaştım da
benimmdunyamm A_syma sancim yok şükür canım hafif belim ağrıdı o da ayakta kaldım ondan sanırım su gelince ağrı da başlar dimi
A_syma benimmdunyamm Benim suyum dogumda patladi. Ama su patladiktan sonra sancim siddetlenmisti. Yani onu dusunerek dedm canim.
benimmdunyamm neval270071 kız fazla yuzmedim yarım saat girdim çıktım 🤣ama belim ağrıyor kasığımda falan bir ağrı yok
benimmdunyamm A_syma idrar gibi yani hemen hemen denizde idrar yaptım 🤣onu hissettim su da gelse hissederdim herhalde ya kafama taktım
A_syma benimmdunyamm 😁 kiz onu demeyeydn iyiydi Hissedilmeyecek gibi degildi. Yani denizde de hissedilir bence
A_syma benimmdunyamm Sudan sonra gelen sancimi hatirladimda 😁 boyle gulemezdin korkma bidaha gir yarin ahaha Deniz özleyengiller 💙